Annonce:
Annonce:

Cruise sælger drømmehjemmet: Her er prisen

Den amerikanske skuespiller og instruktør Tom Cruise har sat sit overdådige drømmehjem til salg. Prisen er lige så høj, som udsigten er god

Tom Cruise har selv designet sit drømmehjem, som han nu forsøger at sælge. (Foto: AP)
Tom Cruise har selv designet sit drømmehjem, som han nu forsøger at sælge. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Hvis du nogensinde har stillet dig selv spørgsmålet, hvad det mon ville koste at bo som de helt store Hollywood-stjerner, så kan du nu få svaret.

Vilde Cruise: Hænger uden på flyvende fly

Den amerikanske skuespiller og filminstruktør Tom Cruise, der de seneste år blandt andet har stået for rækken af 'Mission Impossible'-film, har nemlig sat sit drømmehus i staten Colorado til salg. Pris: 59 millioner dollar, eller godt 350 millioner danske kroner. Det skriver The Wall Street Journal.

 

For den temmelig svimlende sum får man dog også både plads til familie og hund. Med sine knap 1000 kvadratmeter og udsigt til de nærliggende Rocky Mountains er der tale om liebhaveri i topklasse.

Se huset her

Annonce:

Fire soveværelser, seks badeværelser og eget træningscenter, rekreationsrum og bibliotek er blot noget af den luksus, man får med i købet. Og får man venner på besøg, kan de passende lade sig indlogere i det knap 150 kvadratmeter store gæstehus, der med sine tre soveværelser og samme antal badeværelser må siges at være noget mere komfortabelt end de fleste hotelsuiter.

Her er Tom Cruise og Beckham på discount-druk

 

Bliver man træt af at kigge på den omgivende natur, er der rig lejlighed for at få blodcirkulationen i gang i det tilhørende sportscenter, hvor man kan fornøje sig med tennis, basketball eller ishockey.

Huset og de mange tilhørende faciliteter er designet af Tom Cruise selv og bygget i cedertræ og sten fra lokalområdet. Hele herligheden, der stod færdig i 1994, er selvsagt spærret af for offentligheden.

Det er det amerikanske mæglerfirma Telluride Sotheby's International Realty, der udbyder ejendommen, tilsyneladende fordi stjernen ikke har fået det brugt efter bruddet med ekskonen, Katie Holmes.

Tom Cruise har hyret topadvokat til skilsmissesagen

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: