Ashley Cole tæsket af Playboy-model

Fodboldspilleren fik på munden af modellen

Roma-stjernen har tidligere nedlagt Carla Howes tvillingesøster. (Fotocollage: AP/Privatfoto)
Roma-stjernen har tidligere nedlagt Carla Howes tvillingesøster. (Fotocollage: AP/Privatfoto)

Ashley Cole blev slået tre gange af en Playboy-model.

Roma-spilleren var involveret i en batalje med modellen Carla Howe udenfor en natklub i London i de tidlige timer af tirsdag morgen.

- Han provokerede mig, og jeg vidste ikke, hvad der skete, fortæller Carla til avisen Daily Star om tirsdagens optrin.

- Jeg var bange, så jeg slog ham. Jeg havde en ring på og slog ham tre gange på kæben. Efterfølgende råbte han: 'Hun flår min læbe'.

Den notoriske kvindebedårer nedlagde angiveligt Carla Howes tvillingesøster, Melissa efter fodboldspillerens skilsmisse fra Cheryl Fernandez-Versini i 2010.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Modellen nåede at lægge en tekst ud på Twitter, hvor hun pralede af sine slag, men den er siden blevet slettet.

Hun skrev: 'Happy I just punched up @TheRealAC3 long awaited.'

Det betyder noget i retningen af: 'Glad for jeg slog @TheRealAC3 (som er Ashley Coles navn på Twitter, red.) Længe ventet.

Helt ked af sin handling er modellen dog ikke, for hun har retweetet en Arsenal-fans kommentar.

Den 34-årige forsvarsspiller kom i unåde i Arsenal, efter han i 2006 forlod klubben for at komme til et mere vellønnet ophold hos London-rivalerne fra Chelsea, inden han endte i italienske Roma.

Carla Howe er dog ikke uøvet, når det kommer til at pleje omgang med fodboldspillere. Sidst var det dog af den mere kærlige slags, da hun havde et forhold til Patrice Evra, da han spillede for Manchester United.

Uheldigt for Carla Howe glemte den franske landsholdsspiller dog at nævne, at han havde kone og børn derhjemme, så det forhold endte med, at hun blev sendt ud af døren med 200 euro efter en hyrdetime.

Carla Howe var i seng med Manchester United-spilleren Patrice Evra, efter han flere måneder havde flirtet med hende. (Privatfoto) Premier League United-stjerne var utro med Playboymodel

Melissa og Carla Howe er begge veldrejede modeller.

16 kommentarer
Vis kommentarer