Australien truer Johnny Depps hunde på livet

Skuespillerens hunde mister livet, hvis ikke de er ude af Australien inden lørdag

Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Hollywood-stjernen Johnny Depp har ulovligt medbragt sine to hunde, Pistol og Boo, til Australien, og det kan få fatale konsekvenser.

Depp, der i øjeblikket opholder sig i Australien for at filme 'Pirates of the Caribbean', er blevet beskyldt for at bryde importreglerne ved ikke at gøre toldmyndighederne opmærksomme på de to Yorkshire Terrier, da de i sidste måned fløj ind i Australien.

Ifølge reglerne skal alle, der bringer hunde ind i Australien, nemlig have dem i karantæne i mindst 10 dage efter ankomsten for at undgå spredning af eventuelle sygdomme.

Depps håndskade forsinker piratfilm igen

50 timer
Landbrugsminister Barnaby Joyce har givet Johnny Depp indtil lørdag til at få hundene hjem til USA. Ellers bliver de aflivet.

- Han har fået omkring 50 timer til at fjerne hundene. Han kan sætte dem på det samme private fly, som de kom med, siger Joyce ifølge Daily mail.

De australske myndigheder blev opmærksomme på hundene, da Johnny Depp tog dem med til en hundesalon.

Optager ny piratfilm: Johnny Depp kvæstet

Ingen særbehandling
Landbrugsministeren gør det klart, at Johnny Depps stjernestatus ikke kan fritage ham fra de stramme australske regler.

- Hvis vi begynder at give filmstjerner lov til at bryde reglerne, når de vil ind i landet, kan vi lige så godt lade alle bryde reglerne, siger Barnaby Joyce til ABC Brisbane, og tilføjer:

- Der er en proces, som skal følges, når man ønsker at tage dyr med ind i landet. Først skal man have lov, så skal de i karantæne, og så kan man få dem med.

Johnny Depp i storform efter sprut-afvænning

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU