Australsk skuespiller i voldsom ulykke: Kæmper for sit liv

Den australske skuespiller 28-årige Jessica Falkholt, kæmper for sit liv efter en færdselsulykke

Skuespilleren Jessica Falkholt kæmper lige nu for sit liv efter at have mistet sine forældre og søster i et færdselsuheld. Foto: Caters
Skuespilleren Jessica Falkholt kæmper lige nu for sit liv efter at have mistet sine forældre og søster i et færdselsuheld. Foto: Caters

Skuespilleren Jessica Falkholt kæmper lige nu for sit liv efter en færdselsulykke, der allerede har kostet hendes forældre, søster og den modkørende bilist livet.

Det skriver News AU.

Ifølge mediet tror politiet, at ulykken skete da en modkørende firhjulstrækker kolliderede med familiens personbil ved kysten i New South Wales. Forældrene til de to piger stod ikke til at redde, efter bilen begyndte at brænde.

Ulykken skete tæt på Ulladulla, og føreren af den anden bil, en 50-årig mand, er også afgået ved døden.

Ifølge News AU var parret og den modkørende bilist så kraftigt forbrændte, at det normalt ville tage uger at identificere dem.

De to piger blev fløjet til hospitaler i nærheden, men ifølge 'The independent' stod søsteren ikke Annabelle ikke til at redde. Hun blev 21 år.

De seneste meldinger om Jessica Falkholts tilstand er, at hun ligger i koma og er blevet opereret for indre blødninger. Det skriver TV2.

Jessica Falkholt er kendt fra den australske serie 'Home and Away' og har hovedrollen i den kommende australske film 'Harmony' instrueret af Corey Pearson.

'Star Wars'-skurk død

Silas Holst taler ud om tiden efter skilsmissen