Babyboom på vej i Hollywood

Blake Lively og Ryan Reynolds skal være forældre igen - det samme skal Eva Mendes og Ryan Gosling

Der er flere Hollywood-børn på vej (Foto: AP/All Over).
Der er flere Hollywood-børn på vej (Foto: AP/All Over).

Flere nye stjernefrø er ved at blive sået i Hollywood: Både skuespillerparret Blake Lively og Ryan Reynolds samt Eva Mendes og Ryan Gosling venter nemlig barn igen.

Det skriver Us Magazine.

Begge par er i forvejen forældre til en datter. Blake Lively og Ryan Reynolds har datteren James, der er 16 måneder gammel, mens Eva Mendes og Ryan Gosling er forældre til Esmeralda på 17 måneder.

Den lille ny får gode gener. Både babyens mor og far er gentagne gange kåret til nogle af Jordens mest smukke mennesker. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Superstjerner er blevet forældre

Lively og Reynolds
Den 28-årige Gossip Girl-stjerne Blake Lively er for tiden i gang med optagelser til filmen 'The Shallows', hvor hun ifølge Us Magazine blev set med en babybule.

En kilde tæt på Blake Lively og Ryan Reynolds bekræfter nyheden over for People:

- Blake er meget begejstret, og det er Ryan også, siger den anonyme kilde. Ryan Reynolds og Blake Lively blev gift i 2012. Parrets talsmand har ingen kommentarer til, om der er en familieforøgelse på vej, skriver People.

Blake Lively og Ryan Reynolds, da parret ventede deres første barn (Foto: All Over Press).
Blake Lively og Ryan Reynolds, da parret ventede deres første barn (Foto: All Over Press).

Mendes og Gosling
Skuespilleren og modellen Eva Mendes og 'The Notebook'-stjernen Ryan Gosling, der altså nu venter deres andet barn, mødte hinanden i 2011 under indspilninger af filmen 'The Place Beyond the Pines'.

12. september 2014 blev de forældre til datteren Esmeralda.

Ryan Gosling og Eva Mendes har været kærester siden 2011. (Foto: All Over) Intl. kendte Ryan Gosling om at være far: Det er ikke raketvidenskab

I oktober sidste år fortalte Eva Mendes, at hun nu ville sætte Hollywood-karrieren på pause for i stedet at fokusere på familien, skriver Us Magazine.

(Foto: All Over Press).
(Foto: All Over Press).
 

0 kommentarer
Vis kommentarer