Annonce:
Annonce:

Baldwins kollega i opråb: - Det var livsfarligt

En skuespiller fra 'Rust' fortæller nu, at han ikke følte sig sikker på settet, når det kom til håndtering af våben

Ian A. Hudson var en del af optagelserne til filmen 'Rust' og retter nu en kritik af sikkerheden på settet. Foto: Privat
Ian A. Hudson var en del af optagelserne til filmen 'Rust' og retter nu en kritik af sikkerheden på settet. Foto: Privat
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Skuespillerne i filmen 'Rust' følte sig langtfra sikre, når det kom til håndteringen af skydevåben i forbindelse med optagelserne.

Det fortæller skuespilleren Ian A. Hudson, der er en del af filmen 'Rust', som forleden blev ramt af en stor tragedie, da skuespiller Alec Baldwin affyrede en pistol, der endte med at dræbe filmfotografen Halyna Hutchins.

I et stort interview med TMZ fortæller Hudson, at han har skullet lave flere scener, hvor han blev beskudt, og at han aldrig følte sig sikker.

- I min scene skulle jeg skydes på og dræbes. De havde et kamera bag mig, og alle fra kameraholdet var beskyttet af skjold. Kameraet var beskyttet af skjold, siger skuespilleren og fortsætter:

- Det gjorde, at jeg stillede spørgsmålstegn ved, at jeg var foran kameraet og imellem alt den ild, for jeg havde ikke noget skjold, siger han videre.

Det var en tydelig påvirket Alec Baldwin, der blev fotograferet, efter politiet havde afhørt ham efter den tragiske hændelse. Foto: Jim Weber/The New Mexican
Det var en tydelig påvirket Alec Baldwin, der blev fotograferet, efter politiet havde afhørt ham efter den tragiske hændelse. Foto: Jim Weber/The New Mexican

Annonce:

Ifølge Ian A. Hudson følte han, at hans liv var i fare under optagelserne af de voldsomme scener.

- Da jeg blev beskudt, følte jeg faktisk, at krudtet ramte mig i ansigtet og på kroppen. Jeg kunne føle kraften fra shotgunnen. Det var voldsomt og stærkt, da det blev affyret, siger han og fortsætter:

- Jeg talte med mine kolleger på settet bagefter om, hvor intenst og skræmmende det var. Brandon Lee (skuespiller, red.) døde i 1993, og den samtale kom op et par gange undervejs imellem mig og mine kolleger. Vi laver det her på den samme måde, som de gjorde for 30 år siden, siger han videre.

Presset på tid

Samtidig fortæller Ian A. Hudson, at de på settet havde en følelse af, at våbeninspektøren Hannah Gutierrez-Reed, der havde ansvar for våbnene, havde for travlt.

- Jeg føler, at våbeninspektøren har været presset på tid, selvom hun det meste af tiden gjorde et fantastisk stykke arbejde. Jeg overhørte instruktøren rose hende et par gange for at være så sikker, som hun var, og så vedholdende, mens hun samtidig var hurtig og holdt tidsplanen, siger han og fortsætter med at fortælle, hvorfor han ikke råbte op under indspilningerne til filmen.

- Som en ny skuespiller har jeg ikke lyst til at skabe problemer. Jeg vil bare gøre det så godt, jeg kan, og få det i kassen, som de vil. Jeg sagde ikke noget om det, siger han og fortsætter:

- Men nogle af de andre skuespillere, der har arbejdet på flere film, end jeg har, også i hovedroller, dobbelt og trippeltjekkede vores våben, efter våbeninspektøren gav dem til os - om de var 'kolde' eller 'varme', siger han.

Flere gange undervejs i interviewet vender Ian A. Hudson tilbage til, at sikkerheden bestemt ikke levede op til den standard, den burde.

Annonce:

- At affyre ethvert form for projektil er skrækindjagende, og at være blevet skudt på flere gange og fake min død for kameraet var en øjenåbner for mig på alle de forkerte måder. Det var livsfarligt. Det føltes for urrealistisk, siger han og afslutter med at kommentere ulykken, der kostede Halyna Hutchins livet.

- Det er meget ulykkeligt, at det, der skete, skete, for de prøvede bare at lave en film, siger skuespilleren, der ligeledes har sendt en hyldest til sin afdøde kollega på Instagram.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Sagen kort: Sådan lød alarmopkaldet efter Alec Baldwin havde affyret rekvisitpistolen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: