Ballade-Bieber får ny dom til bunken

Sangeren har fået en bøde, efter han tilbage i august kom i klammeri med en paparazzifotograf

Justin Bieber giver den fortsat gas. Foto: AP
Justin Bieber giver den fortsat gas. Foto: AP

Hash, vold, vanvidskørsel og klammeri er på den lange liste over ulovligheder, som Justin Bieber har begået.

Den 21-årige sangers straffeattest er efterhånden lige så lang som antallet af knuste pigehjerter, og nu har politiet føjet endnu en linje på listen over overtrædelser.

Bieber er meget renlig

Tilbage i august sidste år kom den canadisk-fødte 'Baby'-sanger i fysisk klammeri, efter et sammenstød mellem en paparazzibil og sin ATV, hvor hans daværende kæreste, sangerinden Selena Gomez, sad bag på.

Kollisionen endte i et lettere håndgemæng med tre slag mellem en rasende Bieber og fotografen.

Justin Bieber - nu som sexlegetøj

Bieber vedkendte sig efterfølgende det fulde ansvar, selvom det ifølge sangerens advokat 'kun var en kortvarig reaktion'.

Torsdag afgjorde myndighederne i den canadiske provins Ontario, at Grammy-vinderen får en bødestraf på 5000 danske kroner for 'farlig kørsel' og 'for at tabe besindelsen', skriver avisen Stratford Beacon Herald.

Bieber smidt ud af festival

- Alle støder ind i problemer i livet. Tænk dig om, før du reagerer, sagde dommer Kathryn McKerlie til Bieber over en videoforbindelse.

Efter episoden i august gik Bieber selv ind på den lokale politistation, hvor han blev anholdt. Han blev dog hurtigt løsladt igen med løfte om at møde op i retten, meddelte sangerens ene advokat, Roy Black, i en pressemeddelelse.

Arrestordre på Justin Bieber

- Justin Bieber og Selena Gomez slappede af i Stratford, men blev desværre forstyrret af paparazziene. Denne episode har desværre resulteret i anklager om farlig kørsel og overfald. Justin bliver ligesom mange andre kendte konstant chikaneret af fotografer. Hændelser som disse kan være meget farlige, lød det på vegne på Bieber, der nu har fået sin straf for episoden.

Skandalesanger sagsøgt for antisemitisme

Popprinsen bekendtgjorde i februar til talkshowdronningen Ellen DeGeneres, at han ville få styr på sit liv og minimere palaveren omkring sig:

- Jeg har lavet en masse ting, som jeg ikke er stolt af, de seneste år. Jeg prøver at forbedre mig. Jeg tror, at dette nye kapitel i mit liv bliver fantastisk, lød det fra den unge crooner.