Bandlyst af Kardashian-familien: Nu forsvarer hun sig

Jordyn Woods står frem og fortæller, hvad der helt præcist skete den aften, hun var i selskab med Khloé Kardashians forhenværende ægtefælle, Tristan Thompson

Realitystjernen Jordan Woods var grædefærdig, da hun forsvarede sig. Se det her. Video: AP

Der har lydt et ramaskrig i den store Kardashian- og Jenner-familie, efter at basketball-kæmpen Tristan Thompson er blevet afsløret i utroskab med den yngste milliardærsøster Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn Woods.

- Jeg har aldrig haft intentionen om at stjæle nogens mand, fortæller en berørt Jordan Woods, der er bandlyst i familien og heller ikke længere har kontakt til bedsteveninden Kylie Jenner.

I et længere interview fortæller Jordyn Woods, at hun først fik et kys på vej hjem fra en fest hos Tristan. Herefter fortæller hun, at hun står ved, at hun har begået en fejl, men at de sociale medier har været med til at forværre situationen mellem de forskellige involverede. 

Tristan Thompson og Khloé Kardashian har sammen den ti måneder gamle datter True, og parret er gået fra hinanden efter episoden, som ikke er første gang, Tristan Thompson har været Khloé Kardashian utro.

Se og hør den grædende realitystjerne forklare sig i klippet over artiklen.

Kim K.s kjole smadrer internettet: - Jeg har glædet mig

Megastjerne sagsøgt for mere end en halv milliard kroner