Barnebruden er desperat: Trygler sin 57-årige eksmand om at komme tilbage

Om ca. en uge træder skilsmissen endelig i kraft mellem den 57-årige Hollywood-skuespiller Doug Hutchison og  den 22-årige reality-kendis Courtney Stodden - men nu fortryder 'barnebruden'

Skuespilleren Doug Hutchison med sin unge kone Courtney Stodden. (Foto: Splash News)
Skuespilleren Doug Hutchison med sin unge kone Courtney Stodden. (Foto: Splash News)

Historien gik verden rundt for seks år siden, da den dengang 51-årige Hollywood-skuespiller Doug Hutchison giftede sig med den kun 16-årige ukendte blondine Courtney Stodden, der dengang straks fik tilnavnet 'barnebruden', fordi hun blev gift i en så ung en alder med en mand, der var tre gange ældre end hende selv.

Parret mødte hinanden i 2011, da den 16-årige Courtney begyndte at tage online-timer i skuespil hos Doug Hutchison, der blandt andet er kendt for sin rolle i filmen 'Den grønne mil' samt for sin rolle i tv-serien 'X-Files'. Og der gik ikke mange måneder, før de i maj måned i 2011 blev gift og holdt et bryllup, der trak overskrifter i hele verden.

De første par år gik ægteskabet udmærket. Men så kom der ellers grus i maskineriet - måske på grund af den store aldersforskel. Og gennem de sidste par år har parret levet et 'on and off'-forhold, der endte med separation og skilsmisse.

 Se Stodden kæmpe med brysterne her - se det gå galt i klippet længere nede (Video: Splash News)

På sin instagram-profil afslører 'barnebruden' nu, at skilsmissen træder endelig i kraft om ca. en uge. Men det har hun nu bittert fortrudt. Og Courtney Stodden trygler nu grædende i en video på instagram sin eksmand om at tage hende tilbage. Hun kan simpelthen ikke undvære ham.

'Barnebruden' lagde også i går et billede fra deres bryllup ud på sin instagram. Og til billedet skriver hun følgende:

- Jeg har brug for at få den her mand tilbage i mit liv. Jeg har behov for, at han hjælper mig. Jeg har brug for, at han også ønsker, at vores ægteskab skal fungere. Han har været den eneste solide klippe i mit liv. Doug. Hvis du læser det her. Det er et offentligt skrig for din 'ikke døende' kærlighed.

Courtney Stodden lagde samme dag også en hjerteskærende video ud, hvor hun grædende trygler Doug Hutchison om at komme tilbage i hendes liv. Her siger hun blandt andet følgende:

- Mig og min ægtemand er gået igennem en meget svær tid. Separation, og vores endelige skilsmisse træder i kraft om en uge. Og her i sidste minut, har jeg erfaret, at jeg ikke ønsker at blive skilt. Jeg ønsker, at vi skal få tingene til at fungere.

- Lige siden vi blev separeret, og han er flyttet væk, har jeg været deprimeret. Jeg fortjener ham ikke. Men jeg har brug for, at han kommer tilbage i mit liv. Hjælp mig - og vær sammen med mig. Jeg elsker ham.

På et tidspunkt i ægteskabet var Courtney Stodden også gravid, men hun aborterede i 3. måned.(Foto: Planet Photos)
På et tidspunkt i ægteskabet var Courtney Stodden også gravid, men hun aborterede i 3. måned.(Foto: Planet Photos)

Se Stodden i en ordentlig brystsmutter på stranden (Video: Splash News)