Beckham rejser penge til Unicef

Den tidl. fodboldspiller vil hjælpe underpriviligerede børn rundt om i verden

David Beckham er begyndt at markere sig både humanitært og politisk. Her ses han med Nobel-pris-modtageren  Malala Yousafzai. Foto: AP
David Beckham er begyndt at markere sig både humanitært og politisk. Her ses han med Nobel-pris-modtageren Malala Yousafzai. Foto: AP

David Beckham har sat et initiativ i søen, som skal rejse  millioner af kroner til UNICEF, der så kan bruge dem på de mange underpriviligerede  børn rundt om i verden, skriver Bang Showbiz.

Beckham, der er er far til fire, forklarer, at han gør det blandt andet, fordi han ønsker, at hans børn skal tænke på deres egen position samt være stolte af deres far.

Anden sport TV: Beckham er kæmpe fan af basketball-dværgen

Initiativet kaldes: 7: The David Beckham UNICEF Fund - syvtallet er identisk med det nummer, han altid bar på sin engelske landsholdstrøje.

- Jeg har været goodwill-ambassadør for organisationen i mere end ti år, så nu synes jeg, at det er fantastisk at få lov til at være en rigtig del af deres arbejde med børn ude omkring i de fattige lande, siger han.

Den nye fodboldgeneration hedder bl.a. Brooklyn Beckham. Foto: AP Intl. kendte Bodyguard til mini-Beckham

Han tilføjer, at behovet for hjælp til børn rundt omkring er større end nogensinde.

- Siden jeg er blevet 'fodbold-pensionist', har jeg fået tid til overs, og den tid ønsker jeg at bruge formnuftigt. Det er forklaringen på den fond, som jeg har etableret, erklærer han.

David Beckham og hans ældste søn var lørdag indblandet i et trafikuheld uden for Arsenals træningsanlæg (Foto: AP) Premier League Beckham og søn rystede efter trafikuheld

David Beckham har ingen problemer med selv at smide penge og arbejde i foretagendet.

- Det gør jeg ganske enkelt, fordi jeg kan, siger han.

Den tidligere fodboldspiller har tonsvis af planer til fundraising-begivenheder, hvor han kan trække på sit netværk, og han glæder sig meget til at komme ordentlig i gang, fortæller han.

Her er Becks med et par af sine egne børn - Romeo og Cruz (Video: Splash)

Da Beckham spillede i PSG donerede han sin løn til velgørenhed

0 kommentarer
Vis kommentarer