Beckham stræber efter Hollywood-karriere

Fodboldspilleren har sat sig nye mål og er klar til en nye job

 

David beckham mener, at han har potentiale som filmstjerne. Foto: AP
David beckham mener, at han har potentiale som filmstjerne. Foto: AP

Når man har været en af verdens bedste fodboldspillere, hvad er så næste skridt i karrieren? For britiske David Beckham står det klart. Han er klar til Hollywood og det hvide lærred.

I et interview med det amerikanske medie The Times forklarer Beckham, at han ved, det er en hård branche. Men han er vant til kritik, og det vil måske komme ham til gode i Hollywood.

Beckham raser efter sutte-kritik

- Jeg er godt klar over, at mange sportsfolk og andre kendisser prøver at bryde igennem med skuespillet. Og de har fejlet, fortæller Beckham i interviewet og fortsætter.

- Jeg ved godt, at det er en hård profession, og det er nødvendigt med en masse egenskaber og disciplin, siger 40-årige Beckham.

Han er dog klar over, at det kræver øvelse og hårdt arbejde. Men som professionel fodboldspiller ved han, hvad hårdt arbejde kan føre til.

TV: Den havde Beckham ikke regnet med

- Jeg kunne ikke finde på at presse mig selv ud i noget for hurtigt uden at lære alt om det. Og jeg skal øve mig rigtigt meget, erkender David Beckham.

David Beckham fik en lille smagsprøve i skuespil, da han medvirkede i Guy Ritchies film 'The Man from U.N.C.L.E' og storfilmen 'Kong Arthur'.

Beckhams udveksler søde beskeder

- Jeg havde 13 replikker, og jeg øvede mig som en sindssyg inden optagelserne, siger David Beckham i interviewet med The Times.

Men selvom der er kommet nye mål udenfor fodboldbanen, erkender Beckham, at han savner driblinger og jubelscener.

Beckham blev forhadt - på grund af en dansker

- Jeg savner det. Og jeg håber hele tiden, at jeg en dag vil vende tilbage. Det vil jeg også tænke, når jeg er 50 år, siger Beckham.

David Beckham har blandt andet spillet for den spanske fodboldklub Real Madrid og franske Paris Saint-Germain. Han nåede dog også forbi klubben LA Galaxy i Los Angeles, så lidt erfaring har han da i Hollywood.