Annonce:
Annonce:

Bekymring for Charlie Sheens liv

Skuespilleren Jon Cryer var seriøst bekymret for Charlie Sheens helbred, da de to indspillede tv sammen

I weekenden var Charlie Sheen på shoppetur i Los Angeles, hvor et par heldige fans fik taget et billede. (Video: Splash)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Skandale-Sheen undskylder numsetweets

Charlie Sheen truede tandlæge med en kniv

Skuespilleren Charlie Sheen er røget ind og ud af behandling for sit alkoholmisbrug i flere omgange. Nu taler hans kollega fra den populære tv-serie 'Two and a Half Men', Jon Cryer, ud om, hvordan det var at arbejde med den karismatiske og iltre skuespiller, der i 2011 blev fyret fra serien efter et skænderi med seriens producer.

Jon Cryer, der i serien spillede rollen som Alan Harper, frygtede, at tv-serien ville blive stoppet, da Charlie Sheen fik sparket, men det var ikke hans største bekymring. Det skriver Huffington Post.

Annonce:

- Charlie virkede tæt på at dø. Det var over det hele. Det var på fjernsyn og på internettet. Overalt hvor der var en skærm, var min ven, der fik det værre foran hele verden, og det var skræmmende, siger Jon Cryer, der frygtede for sin kollegas helbred.

Alkoholmisbrug
Han gennemskuede sin medskuespillers alkoholmisbrug, da Charlie Sheens adfærd ændrede sig, forklarer Jon Cryer, men understreger, at Charlie Sheen undervejs var 'funktionel på et utroligt højt niveau'.

- Han prøvede for meget. Han opførte sig meget venligt, grinede af alle jokes og krammede produktionsfolkene. Man kunne se, at han gjorde en indsats for at virke ædru, når han tydeligvis ikke var det, siger Jon Cryer.

Populær hitserie
De to arbejdede sammen på den populære hitserie igennem en årrække, og Jon Cryer håber, at han en dag kan blive genforenet med sin ven.

- Der var en fyr, som jeg kendte og arbejdede sammen med i adskillige år, og som jeg havde en fantastisk tid med, men så besluttede han, at han ikke ville være ædru mere.

- Jeg håber, at der kommer en dag, hvor han beslutter, at det er vigtigt for ham igen. Og jeg vil være hans ven, når den dag kommer, siger Jon Cryer i interviewet med HuffPost Live.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: