Berømt tv-journalist går amok på pigeband

Den kendte britiske tv-vært Piers Morgan tilsviner medlem af pigeband med ekstremt nedværdigende ord

Der er blodig verbal krig mellem den kendte tv-journalist Piers Morgan og Jesy Nelson fra pigebandet Little Mix. Foto: AP og Instagram/Jesy Nelson
Der er blodig verbal krig mellem den kendte tv-journalist Piers Morgan og Jesy Nelson fra pigebandet Little Mix. Foto: AP og Instagram/Jesy Nelson
Følg Internationale kendte

Netop nu raser der en hidsig debat mellem den kendte britiske tv-vært Piers Morgan og det kendte pigeband Little Mix, der for nylig offentliggjorde et nøgenbillede af dem selv, hvor de var overmalede med skældsord. Det usædvanlige nøgenbillede var ifølge Little Mix deres bidrag til en kampagne mod nethad og brugen af nedsættende ord på de sociale medier.

Fed og grim: Nøgent pigeband med skældsord malet på deres kroppe

Den britiske tv-vært for det populære britiske morgen-tv-program 'Good Morning Britain', Piers Morgan, mener imidlertid, at nøgenbilledet udelukkende er en kynisk måde at bruge nøgenhed på til at sælge deres plader. Piers Morgan angreb også på Twitter pigebandet for direkte at have kopieret idéen med nøgenbilledet fra det amerikanske pigeband Dixie Chicks. 

Pigebandet gik dog hurtigt i kødet på Piers Morgan i Radio One, hvor radioværten Nick Grimshaw spurgte, om de var overraskede over den voldsomme kritik af deres nøgenbillede fra Piers Morgan. Og hertil svarede Jesy Nelson kort og kontant:

- Selvfølgelig er vi ikke det. Han er bare en dum idiot.

Herefter udfordrede Piers Morgan på Twitter Little Mix til at møde op på britisk morgen-tv og kalde ham en idiot direkte i hans ansigt, så de bagefter kunne få en diskussion om, hvordan de kynisk udnytter deres nøgenhed til at sælge plader.

Jesy Nelson lagde efterfølgende et billede ud på sin instagram, hvor hun ikke er nøgen, men derimod sidder iført Calvin Klein-undertøj. Billedet bliver af mange forstået som et indirekte svar til Piers Morgan. Jesy Nelson skriver følgende til billedet:

'Jeg vågnede op sådan her! (Det tog mig ikke særlig lang tid at sætte mig i den her stilling)'.

Billedet virkede som en rød klud på Piers Morgan, der onsdag i Good Morning Britain' gik fuldstændig amok mod Jesy Nelson, der blev beskrevet på en ekstrem nedværdigende måde.

'Little Mix har lanceret en kampagne, der skal stoppe nethad og ondskabsfulde bemærkninger på de sociale medier, og jeg vågnede op i morges til 3000 beskeder fra fans af Little Mix, der alle kalder mig en en idiot. Så jeg bliver grundigt svinet til af fans af et pigeband, der netop har lanceret en kampagne mod nethad.'

Herefter viser Piers Morgan Jesy Nelsons undertøjsbillede fra instagram og siger følgende:

'Det her er åbenbart hendes svar til mig. Hun ser ikke godt ud. Hun er iført mandeunderbukser, hun er voldsomt tatoveret. Det er et af de her hæslige billeder, man kan se på mærkelige 'voksne' dating-sider. Altså af den billige slags', siger Morgan og fortsætter sit voldsomme angreb mod Jesy Nelson:

'Hun tager bare sit tøj af igen og siger: Se på mig. Jeg har den her krop. Køb mit album.' 

'Enhver kvinde i hele verden kan tage sit tøj af. Det er ikke et udtryk for talent.'

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?