Besat af Superman: Nu siger lægerne stop

Herbert Chavez har brugt 18 år på at komme til at ligne superhelten

Se hvordan Herbert Chavez tager sig ud som superhelten her.

Han er noteret i Guinness Book of Records som ejer af verdens største samling af Superman-objekter og har brugt de sidste 18 år af sit liv på at komme til at ligne manden af stål.

Nu er 37-årige Herbert Chavez fra Filippinerne dog blevet sat tilbage i sin jagt på den ultimative Superman-perfektion.

Lægerne har sagt stop for flere operationer, efter at den håbefulde Superman-look-a-like indsprøjtede et stof, ved navn Mesolipo, i håb om at erstatte vommen med en sixpack.

Til højre Chavez før operationerne begyndte til venstre efter. (Foto: All Over Press).
Til højre Chavez før operationerne begyndte til venstre efter. (Foto: All Over Press).
 

I stedet for spændstige superhelte mavemuskler blev Chavez ramt af temmelig jordnære problemer som dårlig hud og et voldsomt anfald af bumser over hele kroppen, da han sprøjtede midlet - som skulle kunne 'smelte fedt' - ind i sin krop på strategisk udvalgte steder. Der er i øvrigt et forbud mod MesoLip i de fleste vestlige lande.

Event & Kultur Vanvittigt: Superman springer fra 28 meters højde

Herbert Chavez må derfor nøjes med de operationer han har fået foretaget indtil nu. Ud over at erhverve sig et par krystalblå kontaktlinser, har den filipinske mand lagt sig under kniven et utal af gange og gennemgået en næseoperation, fået lagt mere fyld i kindbenene, foretaget fedtsugninger, samt en behandling der har bleget hans hud og meget andet godt fra plastikoperations-klinikkens menukort.

Det er Superman på de bagerste rækker og Herbert Chavez i forgrunden. (Foto: All Over Press).
Det er Superman på de bagerste rækker og Herbert Chavez i forgrunden. (Foto: All Over Press).
 

Nu har lægeholdet bag forvandlingen dog sagt stop og foreslår Herbert en mere naturlig, men også mere krævende, måde at komme tættere på Superman-looket på:

- Den her Superman har behov for at komme en tur i fitness-centeret. Muskler af stål bør fremelskes ved at spise sundt og dyrke motion, vurderer lederen af lægeholdet, Dr,. Dubrow, i et interview med Daily Mail.

Filmmagasinet Her er det første lillebitte klip fra 'Batman v Superman'

Til samme avis erlærer Chavez, at han er voldsomt skuffet over lægeholdets beslutning om ikke at operere ham yderligere og han ser ikke  just lyst på fremtiden:

- Jeg elsker at spise chokolade, lyder den nedslående melding fra den slagne superhelt, der dermed ikke har udsigt til mavemuskler af stål foreløbig.

Herbert Chavez voldsomme fascination af Superman startede i øvrigt, da han som fem-årig for første gang så den flyvende superhelt på skærmen i en tv-serie.

Der er allerede lavet flere film med Superman, men der er flere på vej - nu skal han nemlig dyste med Batman i 'Batman v Superman: Dawn of Justice', der får premiere i 2016. (Foto: AP) Filmnyheder Nu går Hollywood superhelte-amok

43 kommentarer
Vis kommentarer