Beskylder filmstjerne for tæv med iphone

Amber Heard har fået tilført Johnny Depp et tilhold mod at nærme sig hende

Her ses Amber Heard forlade retten i Los Angelses. (Video: Splash)

Se Amber Heard forlade retten i klippet herover artiklen

Filmstjernen Johnny Depp har af retten i Los Angeles fået pålagt et tilhold, der bevirker, at han ikke må komme nærmere end 100 meter til sin fra-separererde kone, Amber Heard, der søgte skilsmisse fra ham i mandags.

Tilholdet gælder indtil 17. juni, hvor der igen er høring i sagen.

Amber Heard viste sig med et forslået ansigt i retten og forklarede, at hun to dage forinden var blevet fysisk angrebet af Johnny Depp. Han havde slået hende med en iphone, bedyrede Amber Heard.

Heards advokat, Samantha Spector, fremlagde i retten en række billeder af sår og mærker, som Amber Heard angiveligt har pådraget sig efter at have været udsat for vold flere gange i løbet af sit 15 måneder lange ægteskab med Depp.

Johnny Depp sendte en skjult sviner mod paparazzi-fotografer og journalister til pressemødet for hans kommende film 'Alice i Eventyrland 2. (Foto: AP) Film Johnny Depp: Du skal ikke finde dig i noget pis!

Hævder, hun fik tæv med en iphone. (Foto: All Over)
Hævder, hun fik tæv med en iphone. (Foto: All Over)
 

Hun sagde også, at ægtemanden havde tilbudt hende penge for at være tavs om episoden. Pengene gjaldt også billeder fra andre  gange, han har været voldelig overfor hende.

Johnny Depp befinder sig for tiden i Europa med rockgruppen Hollywood Vampires, der giver koncert i Horsens 1. juni, og hans advokat har hidtil ikke kommenteret rettens afgørelse.

15 måneder varede ægteskabet mellem Depp og Heard. (Foto: AP) Intl. kendte 15 måneder efter brylluppet: Nu skal Depp skilles

Lykkeligere tider. (AP Photo)
Lykkeligere tider. (AP Photo)

Johnny Depp kan nu joke med sin bizarre undskyldning givet til de australske myndigheder. (Foto: AP) Intl. kendte Filmstjerne gør grin med hunde-smugling

Det menes, at parret ikke lavede en ægtepagt, da de blev gift for bare 15 måneder siden, og Johnny Depp har derfor anmodet en dommer i LA om at se bort fra 30-årige Amber Heards krav om hustru-bidrag.

Johnny Depp menes at være god for 400 millioner dollars, ca. 2,5 mia. kr.

Her ses parret på den røde løber i januar. (Video: Splash)

 

69 kommentarer
Vis kommentarer