’Beverly Hills’-stjerne skal skilles

Han skubbede Donna ned ad en trappe i hitserien med postnummeret 90210. Nu skal han skilles

Det er sådan, vi husker Jamie Walters. (Pr-foto)
Det er sådan, vi husker Jamie Walters. (Pr-foto)

I 90’erne sang Jamie Walters sig ind i mange pigehjerter, da han som Donnas guitar-spillende kæreste charmede med hittet ‘Hold On’.

Men ikke alt mellem Donna og Ray Pruit, som Walters hed i serien, var fryd og gammen. Som de fleste andre i ’Beverly Hills’ blev han rodet ud i noget misbrug – og så var det ham, der skubbede den blonde hovedperson med den besynderlige kavalergang ned ad en trappe.

Jason Priestley er her fotograferet sammen med Naomi Lowde, der er sminkør - det var Priestleys ekskone Ashlee Peterson i øvrigt også. (Foto: AP) Intl. kendte Jason Priestley gift igen

Rent privat er Jamie Walters liv også langt fra en dans på roser lige for tiden. Hans kone gennem 12 år, Patricia, har søgt om skilsmisse.

Går det som hun håber, skal det tidligere ægtepar dele forældremyndigheden over deres tre børn. Og så har hun bedt om at få hustrubidrag og økonomisk hjælp til at klare udgifterne til advokatbistand i forbindelse med bruddet.

 

Jamie Walters bad selv om at blive skrevet ud af ’Beverly Hills 90210’, fordi han var bange for, at rollen som den voldelige fyr med et misbrugsproblem ville skade hans musikkarriere.

Tori Spelling og Charlie Shanian skal skilles (Foto: AP) Intl. kendte Beverly Hills-stjerne skal skilles

46-årige Walters nåede at udgive tre albums, inden guitaren blev lagt på hylden.

Siden 2004 har Jamie Walters arbejdet som brandmand og paramediciner i Los Angeles City Fire Department.

Intl. kendte Beverly Hills-Brenda giftede sig

8 kommentarer
Vis kommentarer