Bieber gav sig selv fly i julegave

'Gaven' kostede over 400 millioner kroner

Justin Biber viser sit nye legetøj frem. Foto: Privat
Justin Biber viser sit nye legetøj frem. Foto: Privat

Ikke mange får et jetfly i julegave. Men det fik Justin Bieber - af sig selv.

Ifølge TMZ har det unge småpige-idol tjent godt en halv milliard kr. i det forgangne år, så han mente vel, at der nok kunne blive råd til et nyt 'lille' fly.

Justin Bieber har flere gange været i konflikt med loven. Her ses han på et såkaldt mugshot efter en anholdelse i Miami i januar 2014. (Foto: AP). Intl. kendte Bieber risikerer et år bag tremmer

Så flot er der i Biebers fly. Foto: Privat
Så flot er der i Biebers fly. Foto: Privat
 

Trods de seneste skandaler både med stoffer og racistiske ytringer vælter pengene ind hos den 20-årige pop-dreng, og det er sikkert forklaringen på Biebers nye G6-jet.

'God jul - og er hun ikke smuk', skrev stjernen på sin Instagram-profil under et foto af den nye maskine.

Justin Bieber skovler penge ind, mens hans begår den ene tåbelighed efter den anden. (Foto: AP) Intl. kendte Ballademager er den rigeste kendis under 30

400 millioner
Dette blev senere fuldt op af et foto af ham selv inde i flyet, så alle kunne se de otte hvide lædersæder, den store sofa i loungen osv. Flyet skal have kostet godt og vel 400 mio. kr.

Justin Bieber er dog vant til at forkæle sig selv med store 'gaver'. I efteråret købte han sig endnu et nyt hus. Huset er på 4.800 kvadratmeter og har ti soveværelser, top-shinet køkken, motions-rum, pool, hjemmebiograf med en 160 tommers skærm - desuden siges det, at huset rummer egen natklub.

Justin Bieber er nu blondine. Foto: All Over Intl. kendte Justin Bieber: Nu som blondine

0 kommentarer
Vis kommentarer