Bieber sat på plads: - Du var en fuckboy

Selvom man er et af verdens mest kendte par, er det ikke ensbetydende med, at man altid har det nemt. Det viser Hailey og Justin Bieber i ny realityserie

Det unge par har haft deres op- og nedture. Foto: Ritzau Scanpix
Det unge par har haft deres op- og nedture. Foto: Ritzau Scanpix

Megastjernerne Justin og Hailey Bieber lever et liv i sus og dus. Men bag facaden har de samme problemer som ethvert andet par.

Deres tillid til hinanden har været ikkeeksisterende, og i et nyt program går Hailey så vidt som at kalde Justin Bieber for en 'fuckboy'. Med det mener hun, at han fik rigeligt med tilbud fra kvinder og levede en festlig livsstil efter deres første brud.

Men parret fandt sammen igen, og de giftede sig i 2018 ved en hemmelig ceremoni, kun få måneder efter de var blevet et par igen. Det var ellers et grimt brud, hvor de 'ikke endte på god fod', fortæller Hailey Bieber i deres egen mini-realityserie 'The Biebers'.

Fru Bieber afviser rygter

Men nu virker parret gladere end nogensinde før. Både på de sociale medier, hvor de deler billeder sammen, og i deres egen mini realityserie 'The Biebers', som havde premiere mandag.

I første episode, som blev sendt mandag på Facebook Watch, fortæller Hailey Bieber, som førhen hed Baldwin til efternavn, at alting ikke har været fryd og gammen. Det var svært for den kendte supermodel at stole på sin nu ægtemand.

Normalt viser Hailey og Justin Bieber ikke den sårbare side. På sociale medier fremstår de meget fejlfrie. Foto: Shutterstock
Normalt viser Hailey og Justin Bieber ikke den sårbare side. På sociale medier fremstår de meget fejlfrie. Foto: Shutterstock

Det bunder i, dengang parret gik fra hinanden tilbage i 2016, hvor Justin Bieber hurtigt fandt sammen med sin ekskæreste, pop-idolet Selena Gomez.

Selena Gomez: Blev følelsesmæssigt misbrugt

Det ti minutter lange afsnit følger parret helt tæt på, og man ser parret sejle i en lille jolle i en sø tæt på deres bolig nær Toronto. I jollen spørger Justin Bieber sin kone, hvordan hun genvandt sin tillid til ham efter deres brud.

Den meget ærlige Hailey Bieber forklarer, hvordan det tog tid, men efter at have hørt om Justins ændrede livsstil fra fælles venner, var den smukke model klar på at give ham en chance til. Livsstilen fra at vælte sig i tilbud og fester var lagt på hylden.

- Du stoppede med alt dit fuckboy-pis, forklarer hun til kameraet og spørger så, om hun har tilladelse til at sige det.

Bamse-Bieber: Sådan har du aldrig set ham

På trods af at den 23-årige supermodel og den 27-årige sanger slog op, er Hailey Bieber taknemmelig. Hun fortæller om den sorg, hun følte, da de gik fra hinanden, og at det 'føltes, som om man virkelig mister en, man virkelig, virkelig elsker og holder af'.

Tiden fra hinanden gav modellen plads til at stable sin egen karriere på benene, hænge ud med nye mennesker og generelt lære at leve livet som en ung voksen, som hun forklarer i programmet.

De har kendt hinanden, siden de var ganske unge, men kærligheden kom først ind i billedet, da de var lidt ældre. Foto: Shutterstock
De har kendt hinanden, siden de var ganske unge, men kærligheden kom først ind i billedet, da de var lidt ældre. Foto: Shutterstock

Mini-realityserien består af 12 afsnit i alt, som kommer tre gange om ugen. I de kommende episoder kan man se frem til flere samtaler mellem de to superstjerner, ligesom deres venner og familie også tager del i snakken.

Kendt model overrasker i vovet kjole

Helt væk: Håbløs Bieber er fortabt