Bill Cosby er en synkende skude

Højesteret giver grønt lys til sag, mens Seinfeld og Letterman trækker udtalelser væk fra Cosby-biografi

Der er stort set intet tilbage af det flotte liv, Bill Cosby havde. Foto: AP
Der er stort set intet tilbage af det flotte liv, Bill Cosby havde. Foto: AP

Endnu er Bill Cosby ikke dømt for nogle af de voldtægtspåstande, som 35 kvinder har fremsat. Men med den californiske højesteretsbeslutning i går ser det ud til, at en mulig dom truer, skriver Reuters.

Intl. kendte Nye uhyrlige detaljer om Cosbys overgreb mod unge kvinder

Højesteret har givet grønt lys til behandling af søgsmål fra Judy Huth, der anklager Cosby for at have voldtaget hende som 15-årig i Playboy Mansion i Californien i 1974.

Intl. kendte Obama: Jeg trækker ikke Cosbys medalje tilbage

Cosby og hans advokater benægter det hele, men umiddelbart ser det helt sort ud for den tidligere så populære familieskuespiller.

Nul idoldyrkelse
Samtidig lyder det nu fra David Letterman og Jerry Seinfeld, at de ikke længere kan stå ved deres rosende og promoverede udtalelser til Bill Cosbys biografi - skrevet af Mark Whitaker.

Biografien ’Cosby: His life and times’ udkom i september sidste år og blev en bestseller.

Der er blevet koldt på toppen for Bill Cosby. Foto: AP Intl. kendte Cosby mister sin vigtigste stjerne-støtte

Blandt andet skriver Seinfeld på bagsiden af bogen: ’Jeg ved, at visse religioner forbyder idoldyrkelse. Men hvis nogen sagde til mig, at jeg skulle holde op med at idol-dyrke Bill Cosby, ville jeg sige: ’Undskyld, men lad mig komme ud af den her religion’. Så hvis folk vil være med i Cosby-religionen, som jeg blev en del af i 1966, så læs Mark Whitakers vidunderlige bog, som er vores nye bibel.’

Intl. kendte Cosby bedøvede aldrig mig for sex

Men nu har piben fået en anden lyd:

’Vi er blevet opmærksomme på, at vores citater om bogen fortsat bruges. Derfor beder vi nu forlaget om at afstå fra yderligere brug i fremtiden’, skriver deres agent ifølge Hollywood Reporter.

Så er denne dør også lukket.

Samtidig forlyder det, at Cosby også selv er gået til domstolene med en anklage mod Andrea Constand, som er den kvinde, der har lækket alt det fortrolige materiale, hvor Bill Cosby indrømmer, at have givet hende og andre sovemedicin, før han havde sex med dem.

Væk med dig, Bill Cosby. (AP Photo) Intl. kendte Cosby-statue fjernet fra Disneyworld

Brudt aftale
Ifølge TMZ fik Constand i 2006 et stort beløb for at indgå forlig. Heri lå også en tavshedsklausul. Og Cosby mener, at når Constand har brudt alle aftaler, kan hun ikke beholde pengene.

Andrea Constand selv siger, at hun nu vil have hvert et komma fra sagen i 2006 ud i offentligheden. Som det er nu, er det kun dele af sagen, som er lækket og har været bragt i New York Times.

Nyhedsbureauet AP offentliggjorde sidste år en hidtil bortcensureret bid fra et interview, AP lavede, hvor Bill Cosby bliver spurgt indtil voldtægtsanklager. Da interviewet er slut, forsøger cosby at få intervieweren til at klippe spørgsmålet ud af indslaget. (Video: AP)

Intl. kendte Cosby kæmpede til det sidste

Persona non grata
Hvis en mand nogen sinde har været i krise, så må det være Bill Cosby.

Indtil for få måneder siden var han persona grata og omgikkes både præsidenter og store stjerner. Han blev inviteret til alt – selv Disneyworld havde en statue af ham.

Nu ligger alt i ruiner, og navnet Cosby er nu knyttet så tæt til ordet voldtægt, at når præsident Obama offentligt siger, at hvis nogen bedøver en kvinde for at få sex, er det voldtægt, så er ingen i tvivl om, at det er Bill Cosby, han taler om.

Nye afsløringer i sagen mod Dr. Huxtables uhyggelige alias (Foto: AP) Intl. kendte Cosby indrømmer: Gav piller til kvinder for at få sex

49 kommentarer
Vis kommentarer