Bill Cosbys kone trækkes ind i retssag

Bill Cosbys advokater kæmper med næb og kløer for at undgå, at konen kommer til at vidne mod komikeren

Camille Cosby har fungeret som komikerens manager, men en ægtefælle er normalt beskyttet mod at vidne mod sin mand. (Foto: AP)
Camille Cosby har fungeret som komikerens manager, men en ægtefælle er normalt beskyttet mod at vidne mod sin mand. (Foto: AP)

Ægteskabet kan være hårdt, men for den anklagede Bill Cosbys kone virker det decideret urimeligt.

Hun risikerer nu at blive trukket ind i den skandaleramte komikers seneste retssag, hvor han anklager syv kvinder for bagvaskelse, fordi de har beskyldt ham for at begå sexovergreb mod dem.

Hustru gennem 51 år
Advokaten for de syv kvinder har nu indkaldt Cosbys kone gennem 51 år, Camille Cosby, til retssagen i Springfield i den amerikanske delstat Massachusetts. Det skriver CNN.

Kvinden der kun vil kaldes Dottye, men som hævder dig voldtaget af Bill Cosby i 1984. 
(Foto: Privat/Thea Pedersen) Intl. kendte Nye Cosby-ofre: Han voldtog mig - og ville have telefonsex næste dag

Bill Cosbys advokater protesterer dog voldsomt mod kravet, om at hun skal vidne, fordi de mener, at parrets samtaler er private.

- Information, som var en del af fortrolig kommunikation mellem fru Cosby og den anklagede, er beskyttet af Massachusetts lov om, at ægtefæller ikke skal vidne i sager mod hinanden, siger Bill Cosbys advokat ifølge CNN.

Bill Cosby mister Marty Singer som advokat. (Foto: AP) Intl. kendte Cosby mister kendt Hollywood-advokat

De syv kvinder begrunder vidneindkaldelsen med, at Camille Cosby har fungeret som komikerens manager, mens Cosbys advokater beskylder dem for at indkalde hende for at udsætte hende for ydmygelse.

Bill Cosbys søgsmål mod kvinderne var et modsvar på deres anklager om seksuelle krænkelser.

Den før så folkekære skuespiller hævder, at kvinderne er ude på at ødelægge hans omdømme og at afspore planerne for den familiekomedie, han havde i støbeskeen med tv-kanalen NBC.

Tidligere bortcensureret interviewbid med Bill Cosby omhandlende voldtægtsanklager offentliggjort (video: AP)

Janice Dickinson er en af de kvinder, der har anklaget Bill Cosby for seksuelt overgreb. Se et interview med hende her.

Den tidligere familie-tv-stjerne Bill Cosby er anklaget for i USA at have bedøvet og sexmisbrugt adskillige kvinder (Foto: AP) Plus Karen Thisted: Kan intet huske efter Cosby-nat

18 kommentarer
Vis kommentarer