Bizar opførsel: Hvad mimer Hilton i retten?

Rigmandssønnen Conrad Hilton var tydeligt utilfreds, da han var i retten, efter han angiveligt skulle have stjålet en bil og brudt et polititilhold.  Se hans bizarre opførsel i retten her

Se optrinnet her (Video: POOL-LA SUPERIOR COURT / AP)

Optagelser, der viser Paris Hiltons 23-årige lillebror, Conrad Hilton, stå skoleret for en dommer i Los Angeles, pryder lige nu diverse medier - men det er ikke selve sagen, der bliver skrevet om - men Hiltons bizarre opførsel i klippet.

Politiet fortæller, at hotelarvingen blev arresteret omkring klokken fem lørdag morgen i Hollywood Hills, hvor han skulle have siddet i sin eks-kærestes fars Bentley.

Det skriver AP, der desuden kan oplyse, at Hilton blev arresteret for biltyveri og for at overtræde det polititilhold, som han havde over for sin eks-kæreste.

Se den bizarre opførsel i retten over artiklen

Udover at vise sin utilfredshed, så faldt der også lige et flirtende blink af til kameraet. Foto: POOL-LA SUPERIOR COURT / AP
Udover at vise sin utilfredshed, så faldt der også lige et flirtende blink af til kameraet. Foto: POOL-LA SUPERIOR COURT / AP
 

I onsdags stod Conrad Hilton så i retten og fik at vide, at han kunne komme ud for en kaution på 615.402 danske kroner, såfremt han modtog psykiatrisk behandling.

Flere medier, såsom Daily Mail, TMZ og The Mercury News har rapporteret, om Hiltons optrin - og de skriver alle, at der er tale om homofobiske udtalelser.

Er du enig? Se om du kan tyde, hvad Hilton vil ud med i klippet over artiklen

Det er ikke første gang, den unge mand har været på kant med loven, skriver AP.

For to år siden blev han anholdt i sin eks-kærestes hjem, han har truet en ansat ved British Airways og sidste år var han to måneder i fængsel for narkobrug.

Conrad Hilton skal møde i retten igen den 29. juni.

Dommer Qiana Lillard idømte Donna Kosal 93 dages fængsel for foragt for retten, da hun grinede af sin spritbilist-datters ofre