Bizart billede: Topmodel får fixet sit hår

Den kendte frisør er iklædt en paraply som beskyttelses-udstyr, mens Heidi Klum får fixet sit hår iklædt frækt sort undertøj - se det vilde billede her

Her er Heidi Klum på den røde løber. Se det vilde billede af hende nede i artiklen. Ritzau Scanpix.
Her er Heidi Klum på den røde løber. Se det vilde billede af hende nede i artiklen. Ritzau Scanpix.

Den 46-årige model Heidi Klum sætter nu begrebet social afstand, samt sikkerhed i forbindelse med corona-virus, i et helt nyt perspektiv.

Det sker med et meget bizart billede på Instagram, hvor Heidi Klum iklædt frækt sort undertøj får fixet sit hår af den kendte stylist Lorenzo Martin, der er iklædt en paraply som beskyttelses-udstyr og i øvrigt både har ansigtsmaske og briller på. Og det hele sker i hendes egen baghave.

Til billedet skriver Heidi Klum følgende:

'Min kære. Vi fandt en løsning. Højdepunkter vedrørende social afstand. Jeg elsker dig'.

Den kendte stylist Lorenzo Martin fik i øvrigt hjælp af Adrianna G. Delgado med henblik på at style Heidi Klum i baghaven.

Heidi Klum har gennem længere tid været i corona-karantæne sammen med sin ægtemand Tom Kaulitz, der er en del af bandet Tokio Hotel. Toms tvillingebror, Bill, har i øvrigt også været i samme hus under corona-karantænen.

Både Heidi Klum og hendes ægtemand Tom Kaulitz blev i øvrigt testet negative for corona i marts måned, efter at de begge havde haft symptomer på sygdom.

Heidi Klum ses her sammen med sin ægtemand Tom Kaulitz og  hans  tvillingebror Bill. Foto: Ritzau Scanpix.
Heidi Klum ses her sammen med sin ægtemand Tom Kaulitz og hans tvillingebror Bill. Foto: Ritzau Scanpix.