Blev drillet i skolen på grund af sine bryster: Nu er hun populær model

Britiske Lexy fik lavet sine bryster et par størrelser mindre, fordi hun blev mobbet

Allerede som teenager var den britiske Lexy Lu en ganske kurvet ung kvinde med store former. Derfor blev hun i sin skoletid udsat for voldsom mobning og ondskabsfulde kommentarer omkring sin krop gennem flere år.

Men Lexy's  liv ændrede sig drastisk til det bedre i 2014, hvor hun første gang stillede op til en foto-serie, som hun havde fået i gave af en god ven. Det blev nemlig startskuddet for en velfungerende karriere som 'plus size model'.

Det skriver medie-bureauet Media Drum World og Daily Star

Lexi fremviser her sin timeglas-krop i et frækt sort outfit. (Foto: Media Drum World)
Lexi fremviser her sin timeglas-krop i et frækt sort outfit. (Foto: Media Drum World)
 

- Jeg blev voldsomt mobbet i folkeskolen på grund af mine store former, og det påvirkede mig ganske meget mentalt. Jeg blev taget ud af skolen allerede som 14-årig og blev placeret på et ungdomshjem for teenagere med mentale problemer, fortæller Lexy og tilføjer:

- Med hjælp fra jævnlige møder med psykologer samt medicin, lykkedes det mig at komme videre i livet og fuldføre min folkeskole-eksamen, fortæller Lexy, der også studerede videre på college, hvor hendes tilværelse blev lidt lettere.

- Jeg havde det bedre på college, men jeg var altid bevidst omkring, at jeg var en stor kvinde. Og jeg følte mig mindre værd end alle mine meget mere slanke veninder. Det blev så slemt, at jeg på et tidspunkt valgte at få en brystoperation for at få gjort mine bryster mindre, forklarer Lexy Lu.

Selv om Lexy fik opereret sine bryster et par størrelser mindre, var de dog stadig meget store, set i forhold til gennemsnitsstørrelsen. Og Lexy kæmpede derfor stadig med sin selvtillid.

Lexy er i dag en godt betalt 'plus size model'. (Foto: Media Drum World)
Lexy er i dag en godt betalt 'plus size model'. (Foto: Media Drum World)
 

Men det ændrede sig drastisk i 2014.

- Jeg fik en gave til en foto-serie af min ven. Jeg havde ellers altid nægtet at få taget billeder af mig selv. Men jeg blev overrasket over, hvor meget jeg nød at posere foran fotografen. Og jeg var bagefter meget tilfreds med de billeder, som han havde taget, fortæller Lexy, der i øvrigt var iført et korset under sin første foto-serie.

Lexy blev fortrolig med billederne af sig selv og kastede sig ud på de sociale medier, og det førte efterfølgende til en model-karriere, fordi folk var vilde med hendes kurvede timeglas-krop.

Der gik faktisk ikke mere end 3 måneder efter den første foto-serie, før Lexy var hyret som model for en designer.

- I dag går jeg meget ofte med korset, fordi det gør mig højere og fremhæver mine kurver. Og det er med til at give mig mere selvtillid. Jeg føler mig mere attraktiv iført et korset, fortæller Lexy, der får mange positive henvendelser fra andre kvinder:

- Min familie har fulgt mig komme fra et meget mørkt sted og transformere mit liv ind i en positiv retning. Så de er lykkelige på mine vegne.

Kvinden i rødt. Lexy viser sin velformede krop frem. (Foto: Media Drum World)
Kvinden i rødt. Lexy viser sin velformede krop frem. (Foto: Media Drum World)
 

Efter at Lexy har begravet sine mindreværdskomplekser, opfordrer hun nu andre kvinder til at gøre det samme. Hun håber også, at hendes historie vil medvirke til at gøre folk mere åbne overfor hinanden.

- Jeg vil vise, at det ikke er en forbrydelse at have store former. Der er stadig en tendens til, at kvinder med store former og især med store bryster skal dække deres krop og gemme sig lidt væk. Alle folk har retten til selvværd uanset form eller størrelse, siger Lexy.

Lexy tager her en selfie. (Foto: Media Drum World)
Lexy tager her en selfie. (Foto: Media Drum World)