Bonos cykelstyrt rekonstrueret

Ingen panik: Den irske rocksanger blev kørt ned i New York, men kun for sjov

Jimmy Fallon har overtalt Bono til at rekonstruere cykeluheldet, der for et halvt år siden skadede den irske rock-musiker slemt. (Video: Splash)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det var et ret alvorligt cykelstyrt, sangeren Bono sidste år i november havnede i, men nu er U2-frontmanden kommet sig så meget over det, at han kan lave lidt pjat med ulykken.

Der var ellers ikke meget at grine ad, da Bono styrede og efterfølgende måtte gennemgå en flere timer lang operation, hvor han fik han tre metalplader og 18 skruer sat ind i armen.

Opereret i fem timer: Så vildt var Bonos styrt

Men talkshowværten Jimmy Fallon har overtalt Bono til at rekonstruere ulykken - mere for sjov end for at vise helt præcist, hvordan den virkelige ulykke foregik.

Jimmy Fallon er nemlig kendt for at lave sjove indslag til sit talkshow, 'The Tonight Show', med sine gæster, og denne gang har han altså fået lokket rock-guruen tilbage i cykelsadlen.

Bono - i øvrigt nu med afbleget hår og naturligvis med læderjakke og solbriller - bliver ramt frontalt af en varevogn i videoen, men det skal såmænd iokke give U2-fans sved på panden.

Det var nemlig ikke Bono selv, der atter engang hamrede i asfalten, men i bedste Hollywood-stil en professionel stuntmand.

Her kan du se et eksempel på en video, Jimmy Fallon har lavet sammen med en af sine tidligere gæster, Justin Timberlake.

Bono: Kommer måske aldrig til at spille igen

Bono og Jimmy Fallon på cykel igennem New York. (Foto: Splash)
Bono og Jimmy Fallon på cykel igennem New York. (Foto: Splash)
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU