Boris Johnson med overraskende hyldest

Boris Johnson og Carrie Symonds har nu afsløret, hvad deres lille søn skal hedde

Boris Johnson og hans forlovede Carrie Symonds har valgt et særligt navn til deres lille søn. Foto: Toby Melville/Reuters
Boris Johnson og hans forlovede Carrie Symonds har valgt et særligt navn til deres lille søn. Foto: Toby Melville/Reuters

Onsdag fortalte den britiske premierminister, Boris Johnson, der for nylig er trådt ud af en månedlang sygdomsperiode med coronavirus, at han og hans forlovede, Carrie Symonds, var blevet forældre til en lille dreng.

Nu løfter premierministeren ifølge Mirror sløret for, hvad den lille ny skal hedde.

I navnet, som parret har valgt til deres søn, gemmer der sig en særlig hyldest til de læger, der hjalp Boris Johnson, da han var indlagt på intensivafdeling med coronavirus.

Sønnen skal hedde Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, og det navn er angiveligt inspireret af navnene på de to læger, der var tilknyttet Boris Johnson, nemlig Nick Price og og Nick Hart.

I forbindelse med familieforøgelsen fortalte en talsmand for premierministeren, at den 'raske og sunde' dreng blev født på NHS Hospital i London.

Talsmanden fortalte ligeledes, at både mor og barn havde det godt efter fødslen.

Boris Johnson blev hårdt ramt af coronavirus. Foto: John Sibley/Reuters
Boris Johnson blev hårdt ramt af coronavirus. Foto: John Sibley/Reuters
 

Midt i krisen: Kendispar deler fantastisk nyhed

Flere børn i forvejen
Den 55-årige Johnson er i forvejen far til fire børn fra tidligere forhold, mens det er Carrie Symonds første barn.

Selvom hun ikke er gift med Johnson, flyttede hun ind i Downing Street 10, da han blev premierminister sidste sommer. Et ugift par er ikke tidligere set i regeringschefens officielle bolig.

- Premierministeren og frøken Symonds vil gerne have lov at takke det fantastiske team på NHS' fødeafdeling, lød det fra talsmanden i forbindelse med fødslen.

Johnson blev tidligere på måneden overført til en intensivafdeling med svære symptomer på covid-19, som er den sygdom, som coronavirus giver.

Boris Johnson er blevet far

Han har siden sagt, at lægerne og sygeplejerskerne 'reddede hans liv'.

Carrie Symonds blev også ramt af coronavirus og måtte holde sig i sengen en uge og isolerede sig i slutningen af marts fra Johnson. ´

Parret har kendt hinanden siden 2018, hvor Johnson lod sig separere fra sin daværende kone og barndomsveninde, Marina Wheeler. De blev formelt skilt tidligere i år.