Bowies kone ramt af ny sorg

Imans mor er død, to måneder efter at rock-ikonet gik bort

En tragedie kommer sjældent alene.

Sådan må David Bowies kone, somalisk-fødte Iman, føle det. Bare et par måneder efter, at hun mistede sin mand den 10. januar i en alder af 69 år, har den tidligere model nu også måtte sige farvel til sin mor, Marian Abdulmajid, bekræfter en kilde overfor ET.

Moderen var lidt af et forbillede for den tidligere supermodel. Hun og faderen var aktivister, der kæmpede for uafhængighed for Somalia i 1960.

David Bowie og Iman var forelskede til det sidste. (Foto: All Over) Intl. kendte Iman lufter hund efter Bowies død

David Bowie ses her sammen med konen, modellen Iman, tilbage i 2005. (Foto: AP). INTL. MusikNYT Bowies testamente afslører: Sådan skal formuen fordeles

Lykkeligt ægteskab gennem 24 år. (Privatfoto)
Lykkeligt ægteskab gennem 24 år. (Privatfoto)
 

David Bowie og Iman i 2005. (AP Photo)
David Bowie og Iman i 2005. (AP Photo)
 

Gift med Bowie i 24 år
- Vores hus var altid fuldt af folk. Møde efter møde, protester og alt det der. Jeg voksede op i de omgivelser, og min mor introducerede mig til det hele. Hun sagde altid til mig, at der ikke var noget, mine brødre kunne gøre, som jeg ikke jeg også kunne gøre - måske endda bedre, fortalte Iman i 2014 til avisen the Guardian.

Den sidste video: 'Lazarus'. (PR Foto) INTL. MusikNYT Skaldet Bowie chokerede producer

Iman var gift i 24 år med David Bowie, der døde efter 18 måneders kamp mod leverkræft, som blev holdt hemmelig lige indtil den dag, han døde.

Det blev for kort tid siden afsløret, at Iman arver 50 millioner dollars efter ægtemanden. Deres datter, 15-årige Alexandria, vil modtage 25 mill. dollars, når hun fylder 25, og Bowies søn men Angie Bowie, Duncan Jones, vil snarest få sine 25 mill. dollars.

Da Bowie gik bort, var mange i sorg. Blandt andet den 13-årige fan i klippet her