Brad og Angelina vil købe græsk ø

Parret vil købe sig til fred for fotografer

'Brangelina' vil købe en ø uden fotografer. Her står fotograferne klar da parret og deres børn ankommer til LAX Airport. (Video: Splash)

De er et af verdens mest fotograferede par, og nu har Brad Pitt og Angelina åbenbart fået nok af konstant at være overvåget af fotografer.

Derfor har de to skuespillere ifølge de internationale medier planer om at købe deres helt egen ø.

For knap 31 millioner kroner overvejer de i disse dage, om de skal købe den græske ø Gaia, så de kan nyde deres ferier i fuldstændig fred.

- Angie forelskede sig i stedet. Stedet skal sættes i stand, men til den pris har de ikke noget problem med at bygge et ferieparadis efter deres egne ønsker, siger en kilde til OK! Magazine.

Ægteskab i krise: Angelina Jolie med et meget trist udtryk i rollen som Vanessa, der har krise i sit ægteskab med forfatteren Roland, der spilles af hendes egen ægtemand Brad Pitt.(Foto: UIP) Filmnyheder Brad og Angelina i samme film

Med øen følger en tilladelse til at opføre seks villaer og med seks børn får Brad og Angelina da også brug for meget plads.

- Børnene vil endelig kunne løbe frit omkring uden, at Brad og Angelina skal spekulere på, om der er paparazzier til stede, tilføjer kilden.

Der burde også være penge i kassen. Ud over at de begge tjener godt på deres arbejde, har de netop sat deres ejendom i New Orleans til salg for 42,8 millioner kroner.

Har du 43 millioner kroner stående på bankbogen, som du ikke ved, hvad du skal bruge til, kan du eventuelt flytte ind i Angelina Jolie og Brad Pitts luksushus i New Orleans. (Foto: AP) Intl. kendte Pitt og Jolie sætter huset til salg for 43 millioner

Parret købte ejendommen i New Orleans efter, at orkanen Katrina havde smadret byen og hvor Brad Pitt var involveret i at samle penge ind til ofrene.

Nu kan de til gengæld hjælpe med at booste den nødlidende, græske økonomi.

 

Brad og Angelina har sammen Maddox på 13 år, 11-årige Pax, Zahara, 10, Shiloh, 9 og tvillingerne Knox og Vivienne på seks år.

22 kommentarer
Vis kommentarer