Brangelina: Vi var allerede gift

De franske bryllup var nummer to i rækken

Angelina Jolie afslører nu, at hun og Brad Pitt allerede var gift, da de indgik ægteskab i sommer på deres vinslot i Frankrig.

- Før brylluppet i Frankrig med børnene, var vi allerede gift i Califiornien. Som amerikanere kunne vi ikke blive gift lovligt i Frankrig, så en dag ringede jeg til dommerkontoret, og vi mødte op og underskrev dokumenterne, fortæller Angelina til det italienske magasin IO Donna.

Brad Pitt og Jennifer Aniston i højt humør i år 2005. Smilene blegnede dog senere på året, hvor parret blev skilt.(Foto: AP) Intl. kendte 10 år efter: Aniston er kommet sig efter bruddet med Brad Pitt

Angelina Jolie har lært, at når man møder en forhindring, skal man vokse med opgaven. (Foto: AP) Intl. kendte Krigshelt gør Jolie religiøs

Foto: Ahn Young-joon/AP Photo Intl. kendte Ung Angelina som lummerfræk model

Det franske bryullup fandt sted på deres slot, Chateau Mirval, i august, og deres seks børn havde hver en rolle at spille ved begivenheden.

Jolie gik til alters med de to ældste, Maddox og Pax, under armene, døtrene Zahara og Vivienne kastede kronblade, og Shiloh og Knox bar ringene.

0 kommentarer
Vis kommentarer