Break-up eller publicity stunt? Kardashian-familien i kæmpe drama

Den eneste mand i Kardashian-familien er blevet forladt af sin kæreste Blac Chyna - hun har taget deres nyfødte pige og alt fra huset med sig. Hele dramaet kunne opleves live på sociale medier

Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den i forvejen pressede Kardashian familie har nu yderligere at se til. Rob Kardashian må holde jul alene uden sin nye baby.

Skænderier og beskyldninger flyver nemlig lige nu mellem Rob Kardashian og hans (eks)kæreste Blac Chyna. De to blev forældre til en lille pige for en måneds tid siden.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Parret da de stadig var lykkelige. Foto: KCR/REX
Parret da de stadig var lykkelige. Foto: KCR/REX

Men pudsigt nok falder al dette drama samme dag sæson to af deres TV-program 'Rob & Chyna - Baby Special' har præmiere.

Det hele startede igår da en hacker eftersigende overtog Blac Chynas Instagram og begyndte at lægge billeder op, hvor Chyna sms'er med sin advokat og en veninde, om hvordan hun kun er sammen med Rob for at trademarke navntet Kardashian og dermed tjene penge. Hun skriver også, at hun mener at Rob er fed, usikker og doven.

Og derfra eskalerede situationen.

Rob Kardashian lagde en lang række videoer ud på Snapchat og senere Instagram, hvor han filmer rundt i sit tomme hus. Han påstår at Blac Chyna har tømt huset og taget deres baby med sig:

- Jeg er meget trist og ked af det. Jeg havde juletræet klar til Chyna og Dream (deres  nyfødte baby, red.), og hun har bare taget alt, siger Rob Kardashian på en af videoerne, der dog nu er slettet igen.

Nyfødt Kardashian-baby er kopi af afdød far

Kort efter videoerne ramte Snapchat tog Blac Chyna til genmæle på Instagram, hvor hun kom med hendes forklaring af bruddet:

- JEG ER FÆRDIG! Jeg har ikke gjort andet end at hjælpe Rob hele det her år. Det er så sørgeligt og patetisk, hvor lavt han vil synke for at dække over sine personlige problemer! Rob er mentalt syg og nægter at få hjælp. Han selvmedicinerer sig selv, hvilket gør det hele værre, skriver Blac Chyna blandt andet på Instagram.

Eftersom deres TV-program har præmiere idag, har mange medier og brugere på Twitter nu spekuleret i, om det blot kan være et publicity stunt. Billederne, de lange beskeder og forklaringer er slettet fra alle sociale medier igen.

Blach Chyna har i forvejen et barn sammen med rapperen Tyga, der nu er kærester med Rob Kardashians lillesøster Kylie Jenner.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind