Britisk stjerne tabte sig 19 kilo på syv måneder

Hun holder stadig vægten: Se den fantastiske forvandling - Ex Geordie Shore-stjernen Charlotte Crosby tabte sig helt vildt ved at følge sin egen workout-plan

Til venstre - Charlotte i rød bikini i 2014. Til højre - Charlotte i grøn bikini i 2015. (Foto: Instagram)
Til venstre - Charlotte i rød bikini i 2014. Til højre - Charlotte i grøn bikini i 2015. (Foto: Instagram)

Den 26-årige tidligere stjerne i det britiske tv-program Geordie Shore, Charlotte Crosby, har netop været i Australien for at lave en foto-serie for det australske modemærke Tiger Mist i byen Melbourne. Det kunne hun dog ikke have gjort for bare to år siden, hvor Charlotte Crosby i en periode havde taget rigtig mange kilo på og fremstod mildest talt lettere overvægtig.

Fitness-babe: Min røv er fantastisk

Men dengang tog Charlotte så skeen i den anden hånd og kastede sig ud i et meget effektivt slankeprogram i syv måneder. Og i den periode lykkedes det Charlotte Cosby at tabe sig hele 19 kilo. Og hendes vægt holder sig endnu.

Reality-veteran laver en Kim K.

Det fik den 26-årige model til at tænke lidt over sin vægt før og nu. Og derfor lagde hun følgende billede ud på sin instagram-profil. På billedet ses Charlotte Crosby iført en rød bikikin under en ferie i Portugal i 2014, hvor det er tydeligt, at maven er lidt for stor eller meget for stor. Og det billedet sammenligner hun så med et nu-billede taget for kun en måned siden på øen Cap Verde i Atlanterhavet. Og her kan man tydeligt se den slanke udgave af Charlotte Crosby.

 

Den britiske model udtaler i øvrigt, at hendes store vægttab og hendes evne til at bevare sin nye vægt skyldes hendes egen workout-plan, som man i øvrigt kan se på den populære DVD 'Charlotte Crosby's 3 Minute Belly Blitz'.

Se reality-babe reklamere for sin numse-DVD

Sådan ser Charlotte Crosby ud i dag. (Foto: Polfoto)
Sådan ser Charlotte Crosby ud i dag. (Foto: Polfoto)

For nylig gik denne mor viralt, da hun havde taget selfie af sit vægttab gennem et år. Se den utrolige resultat her.