Annonce:
Annonce:

Britney: Får kærlighedserklæring fra uventet kant

Frie Spears modtager hilsner fra hele verden, efter at hun ikke længere er underlagt et værgemål, og nu har hun tilmed fået en kæmpe hyldest fra en muligvis endnu større stjerne end sig selv

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Efter 13 år er Britney Spears endelig stort set fri, efter at en domstol i Los Angeles fredag afgjorde, at hun ikke længere ved tvang skal være underlagt et strengt værgemål.

Britney Spears har især omkring økonomien været pålagt at følge sin fars beslutninger siden 2008, hvor han blev indsat som værge for hende, og i august besluttede en domstol så, at han skulle afsættes.

Hendes økonomi skal dog fortsat varetages af en revisor, John Zabel, inden domstolen inden for en måneds tid finder ud af, hvad næste skridt skal være.

Selvom Britney altså fortsat på i hvert fald den korte bane vil få hjælp til at administrere sin enorme formue, er hun efter sin fars 'regime' dog i modsætning til tidligere atter fri til at gøre næsten hvad hun vil.

Det har fået superstjernen Lady Gaga til tasterne.

Annonce:

Stor respekt
Selv om man skulle mene, at de to stjerner rent sangteknisk måske ikke er i helt samme liga, så har de trods alt det tilfælles, at de har fået skabt et popstjerne-brand omkring sig selv. De er begge ikoner - og har været det i mange år.

Den slags skaber respekt på tværs af musikbranchen.

Lagy Gaga fortæller således sine 50 millioner følgere på Instagram, at hun altid har set op til Britney Spears i en i øvrigt gigantisk hyldest til sin nu frie musiker-kollega.

'Jeg har elsket Britney Spears hele hendes karriere. Jeg så op til hende, jeg beundrede hende - hun har givet styrke til så mange mennesker og gør det fortsat. Jeg kunne ikke være mere glad på dine vegne i dag. Du fortjente ikke det, der skete. Tak, Gud for i dag. Du er en superstjerne og et kanon menneske. Jeg elsker dig', skriver Lady Gaga således direkte henvendt til Britney Spears.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Annonce:

Efter bare 30 minutter var opslaget da også blevet liket en halv million gange - blandt andet af de mange støtter i den såkaldte 'Free Britney'-bevægelse, der i mange år har kæmpet for at få 'Baby, One More Time'-sangerinden frigjort fra sin fars jerngreb.

Artiklen fortsætter under billedet ...

En udklædt Lady Gaga uddeler en pris til Britney Spears i forbindelse med MTV Video Music Awards i 2011. Foto: Ritzau Scanpix
En udklædt Lady Gaga uddeler en pris til Britney Spears i forbindelse med MTV Video Music Awards i 2011. Foto: Ritzau Scanpix
 

Skrev hit til Britney
Lady Gaga har tidligere fortalt mediet thenews.com, at hun mener, Britney Spears har haft en stor indflydelse på hende. Det har da også tidligere været fremme, at Gaga skrev sit verdenshit 'Telephone' specielt målrettet Britney.

Gaga endte dog med at udgive det i eget navn sammen med Beyonce.

Tidligere i dag reagerede Britney selv på sin nyvundne frihed. Læs mere om det her.

Hør blandt andet om de voldsomme sager fra DR's pigekor i Ekstra Bladets nye podcast 'Kvindetribunalet' med Anna Thygesen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: