Bror om Mariah Carey: Hun er en heks

Harmonien er på alle måder brudt i familien Carey, for sangerinden vil ikke hjælpe sin syge søster med behandling, påstår familiemedlem

- Din søster er døende, og hun kæmper, og hvor er du, spørger Mariah Careys bror. Her er stjernen med sin søn Morrocan i august sidste år. (Foto: AP)
- Din søster er døende, og hun kæmper, og hvor er du, spørger Mariah Careys bror. Her er stjernen med sin søn Morrocan i august sidste år. (Foto: AP)

Det er en alvorlig kritik, som sangerinden Mariah Carey for tiden må lægge øre til. Hendes egen bror kalder hende nemlig for en heks, fordi sangerinden angiveligt ikke hjælper deres syge søster.

Det skriver Toronto Sun.

Morgan Carey, som er bror til den berømte sangfugl, kalder i et interview med The Sun sangerinden egoistisk, fordi hun ifølge ham har nægtet at hjælpe søskendeparrets anden søster, Alison Carey.

Mariah Carey: Jalousi sætter stopper for flere børn

Alison Carey er tidligere prostitueret og erklæret HIV-positiv, og hun har nu brug for kirurgiske indgreb i både hjerne og rygrad, fortæller Morgan Carey.

- Din søster er døende, og hun kæmper, og hvor er du? Du tror, du er så fantastisk, men du er en heks, lyder det fra Morgan Carey, som ikke er færdig med at lange ud efter sin berømte søster.

- Mariah er nødt til at træde til. Jeg fløj ind fra Hawaii sidste år, da Alison blev taget af respiratoren i den tro, at hun ville dø. Min søster mødte ikke engang op på hospitalet, lyder det fra Morgan Carey.

Careys eks besvimede over 50 mio. kroners vielsesring

Søskendebåndet mellem Mariah Carey og Alison Carey har været brudt igennem mange år, efter at de to ragede uklar i 1994, skriver avisen.

Ifølge Alison Carey havde de to søstre kortvarig kontakt sidste år, da sangerinden arrangerede en hyggelig dag for Alison Careys to børn.

En talsmand for sangerinden har ifølge avisen afvist at kommentere beskyldningerne.

Sangstjerne og milliardær: Vi skal giftes