Bruce Jenner på Vanity Fair-forside som kvinde

Juni-nummeret af modemagasinet har Bruce Jenner - eller Caitlyn Jenner som hun hedder nu - på forsiden

Sådan tager Caitlyn/Bruce Jenner sig ud på forsiden af Vanity Fair. (Video: AP)

Hele verden har længe haft øjnene rettet mod den tidligere sportsstjerne Bruce Jenners krop og adfærd, der er blevet mere og mere feminin.

Jenner, der er stedfar til Kim Kardashian og de seneste år har været tv-stjerne i 'Keeping Up With The Kardashians', har den seneste tid optrådt i medierne med langt hår, neglelak og en krop, der lige så stille er transformeret til en kvindekrop.

Her er kvinderne omkring Bruce Jenner. (Foto: TV3) Intl. kendte Kardashian-klanen taler ud om nyt kønsskifte

Jenner er nemlig stået frem og har fortalt verdenspressen, at hun føler sig som en kvinde.

Og nu har hun ramt modemagasinet Vanity Fairs forside med bølget brunt hår og kvindelige former. Magasinet udkommer 9. juni.

Bruce Jenner 'sprang officielt ud' som transseksuel i sidste måned. (Foto: AP) Intl. kendte Ekskone skriver bog om Bruce Jenner

Den seneste tid har der været stor fokus på, om Jenner havde gennemgået en kønsskifte-operation. Noget tyder på, at hun i hvert fald har fået lavet bryster.

Til Vanity Fair siger hun blandt andet:

- Hvis jeg lå på mit dødsleje og havde holdt på den her hemmelighed, ville jeg ligge der og sige til mig selv: Du har lige spildt hele dit liv.

Inde i magasinet er der billeder af Jenner, der har tre forskellige kjoler på, og i en lille film dertil fortæller Jenner:

- Bruce måtte altid fortælle en løgn, han levede altid på en løgn. Hver dag gik han med en hemmelighed fra morgen til aften, øhm, Caitlyn har ingen hemmeligheder.

Du kan se en lille video fra foto-shoot'et her

Sådan ser hun ud efter sin operation. (Foto: All Over) Intl. kendte Bruce Jenner sagsøgt for dødsulykke

Kim Kardashian støtter sin stedfar, Bruce Jenner, 100 procent. (Foto: AP) Intl. kendte Kim K: Bruce Jenner har fået indre ro

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

42 kommentarer
Vis kommentarer