Annonce:
Annonce:

Bruce Jenner ville skifte køn i Danmark

Jenners ekskone fortæller nu, at den tidligere OL-vinder allerede for 30 år siden ville skifte køn. Og det skulle ske i Danmark

Bruce Jenner stod i weekenden frem og fortalte om sit fremtidige liv som kvinde. (Foto: All Over Press)
Bruce Jenner stod i weekenden frem og fortalte om sit fremtidige liv som kvinde. (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det var langtfra en pludselig indskydelse, Bruce Jenner fik, da han sidste år meddelte, at han ville skifte køn. Det fortæller hans ekskone, Linda Thompson nu i en lang personlig fortælling i Huffington Post.

Hun blev gift med Bruce i 1981, og allerede for 30 år siden fortalte han hende, at han følte sig som en kvinde fanget i en mands krop.

Den rystende besked kom kort efter, at Linda Thompson havde født parrets andet barn. De levede et luksusliv og var et særdeles populært par, der rejste verden rundt og blev inviteret til middag i Det Hvide Hus. Thompson dannede, før hun mødte Bruce Jenner, par med selveste Elvis Presley, og Jenner havde gode tv-jobs som følge af den OL-guldmedalje, han vandt i Montreal i 1976.

Men med Bruce Jenners chok-besked i 1985 ændrede alt sig.

Annonce:

Han var begyndt at rejse en del, og Linda Thompson var sikker på, at han ville fortælle hende, at han havde en affære, da han en dag ville tale alvorligt med hende.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Linda Thompson var gift med Bruce Jenner fra 1981 til 1986. (Foto: Zuma Press)
Linda Thompson var gift med Bruce Jenner fra 1981 til 1986. (Foto: Zuma Press)
 

'Bruce fortalte mig, at han følte sig som en kvinde. Jeg forstod ikke præcis, hvad han mente, så jeg spurgte ham, 'hvad mener du med at føle dig som en som kvinde?' Han svarede, at det betød, at så længe han kunne huske, havde han kigget i spejlet og set et maskulint billede stirre tilbage på ham, hvor der burde have været en feminin refleksion. Bruce beklagede. ’Jeg har boet i den forkerte hud, den forkerte krop, hele mit liv. Det er et levende helvede for mig, og jeg føler virkelig, at jeg gerne vil gå videre med processen med at blive en kvinde, den kvinde, jeg har altid været inde i’, sagde Bruce, fortæller Linda Thompson i sin personlige beretning.

Annonce:

Skilt efter terapi
Thompson havde ikke haft den fjerneste mistanke om Jenners indre følelser, og hun havde meget svært ved at rumme, at hendes mand, som hun var helt forgabt i, ville være en kvinde. Derfor besluttede hun, at de skulle opsøge en terapeut.

Dr. Gertrude Hill gjorde Linda Thompson det klart fra starten, at Bruce Jenners følelse af at være kvinde aldrig ville forsvinde. Så hun kunne enten leve med, at han blev til en kvinde - eller også måtte hun lade sig skille.

Efter seks måneders intens terapi valgt en synderknust Linda Thompson det sidste.

’Samtidig begyndte Bruce at undersøge sine muligheder for at skifte køn i udlandet. Han overvejede blandt andet at rejse til Danmark for at få en kønsskifteoperation og så vende tilbage til USA som kvinde’, fortæller Linda Thompson.

Fik bryster
I stedet for en operation begyndte Bruce Jenner at få indsprøjtninger med kvindelige hormoner. Det betød, at han begyndte at få bryster. Skægvæksten blev også bremset og håret på den mere og mere svulmende barm fjernet permanent.

Bruce har fået lavet bryster

Annonce:

’En dag da drengene kom hjem ovre fra Bruce, kom de ind i køkkenet og sagde til mig: ’Mor, vi så far komme nøgen ud af bruseren, og han har bryster’. Den dag begyndte jeg at dække over Bruce. Jeg forsøgte at beskytte ham og bortforklare, hvad der tydeligvis var ved at ske med hans ansigt’, fortæller Linda Thompson.

Velbevaret hemmelighed
Det er mange år siden, at Linda Thompson fortalte sine sønner om deres fars indre kvinde. Ellers har hun gjort en dyd ud af at bevare Bruce Jenners kvindelig side som en hemmelighed. Men nu hvor han selv står frem, vil hun også gerne fortælle sin version af historien.

Linda Thompson har været meget ulykkelig over Bruce Jenners situation, men er glad for, at han nu kan udleve sit liv som kvinde. (Foto: AP)
Linda Thompson har været meget ulykkelig over Bruce Jenners situation, men er glad for, at han nu kan udleve sit liv som kvinde. (Foto: AP)
 

'Efter at jeg har beskyttet ham gennem disse år, kan jeg nu trække vejret lidt lettere, vel vidende at han nu har fundet styrken og modet til at opfylde sin drøm. Han kan endelig realisere sit behov for at være, hvem han er, og som han var født til at være. Det kræver et stort mod. Og det roser jeg ham for at have, skriver hun.

Bruce Jenner taler ud: Jeg er en kvinde

Efter ægteskabet med Linda Thompson gik i stykker, fandt Bruce Jenner sammen med Kim Kardashians mor, Kris. De var gift i 22 år, men er nu blevet skilt.

Kardashian-krise: Skilt efter 22 år

Bruce Jenner stod i weekenden frem i et tv-interview og fortalte om sit nye liv som kvinde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: