Brudepige for prinsesse Diana springer nu ud som topløs til royal fest

Den 49-årige India Hicks, der er guddatter til prins Charles, mødte op til en fest i England topløs og bodypaintet - som 13-årig var hun brudepige ved prins Charles og prinsesse Dianas bryllup 

Her er den royale India Hicks klædt i sort. Men tjek lige hendes frække outfit nede i artiklen. (foto: All Over Press)
Her er den royale India Hicks klædt i sort. Men tjek lige hendes frække outfit nede i artiklen. (foto: All Over Press)
Følg Internationale kendte

Hun har royalt blod i årene og er den tredje datter af Lady Pamela Mountbatten og David Nightingale Hicks, og så er hun i øvrigt guddatter til selveste prins Charles. Derfor var det også ganske naturligt, at hun som 12-årig i 1981 var brudepige ved prins Charles og prinsesse Dianas storslåede bryllup, der på tv blev fulgt af hele verden.

Dengang var den lille 12-årige India Hicks iklædt en lys brudepigekjole og så meget ærbar og uskyldig ud med en buket blomster i sine hænder, mens prins Charles og prinsesse Diana stod til højre for hende på et berømt bryllupsbillede fra 1981.

For ganske nylig var hun imidlertid alt andet end ærbar og uskyldig, da hun her nu 36 år efter som 49-årig mødte op til en kendis-fest i England topløs og bodypaintet på overkroppen. Det var i øvrigt en royal fødselsdagsfest, hvor man fejrede 50 års fødselsdag for den græske eks-kronprins Pavlos. Det skriver flere britiske medier heriblandt Daily Mail.

Før festen blev India Hicks bodypaintet af en ekspert, og India lagde efterfølgende hele seancen ud på sin instagram med en lille video, der er blevet set mere end 52.000 gange.

Til videoen har India kort og kontant skrevet:

- De bad os om at revolutionere smoking-dresskoden.

Og det må man altså sige, at India Hicks tog bogstaveligt.

Den royale fest var oven i købet tredobbelt. Eks-kronprins Pavlos 50 års fødselsdag blev nemlig slået sammen med hans datter Maria-Olympias 21 års fødselsdag - og ved samme lejlighed fejrede man også eks-kronprinseparrets 22 års bryllupsdag. Derfor var der også mange verdensstjerner og kongelige med på gæstelisten, heriblandt Stella McCartney, Paris Hilton samt  dronning Maxima og det norske kronprinse-par, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

India Hicks er i øvrigt i dag en succesfuld designer og har skrevet flere bøger om livsstil.

Her er prinsesse Diana og prins Charles berømte bryllupsbillede fra 1981. Det er den 12-årige India Hicks, der står næsten midt i billedet og ser lidt skræmt ud med en buket blomster i hånden. (Foto: AP)
Her er prinsesse Diana og prins Charles berømte bryllupsbillede fra 1981. Det er den 12-årige India Hicks, der står næsten midt i billedet og ser lidt skræmt ud med en buket blomster i hånden. (Foto: AP)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.