Bryder tavsheden: Tyga kommenterer Kardashian-forlovelse

Rapperen giver sin mening til kende angående eks-kæresten Blac Chynas forlovelse med Rob Kardashian

Om det er stilhed før stormen vides ikke.

Normalt går der i hvert fald ikke mange timer mellem Kardashian-familiens opslag på diverse sociale medier, men efter det i tirsdag kom frem, at lillebror Rob Kardashian skal giftes med den tidligere stripper Blac Chyna, har der været usædvanligt stille på disse fronter.

Intl. kendte Kendis-par: Aldersforskellen betyder intet

Nu har Kylie Jenners kæreste, Tyga, som er Blac Chynas ekskæreste, dog lagt en række tweets op angående nyheden.

- Alle fortjener at være glade. Hvad, folk gør for deres lykke, blander jeg mig ikke i, så længe det ikke har indflydelse på min egen lykke, skriver den 26-årige rapper.

- Det gør mig glad at se moderen til mit barn være glad. Min eneste bekymring er min søn. Jeg vil have, han er i et godt miljø, fortsætter han.

Tyga sammen med ekskæresten Blac Chyna.
Tyga sammen med ekskæresten Blac Chyna.
 

Kaldte Kylie Jenner 'en baby'
Blac Chyna, der egentlig hedder Angela Renée White, har tidligere været involveret i stridigheder med Rob Kardashians søstre, Kim Kardashian West og Kylie Jenner.

Tyga forlod nemlig Blac Chyna til fordel for den 18-årige Kylie Jenner, og det var ikke ligefrem noget, Blac Chyna billigede.

Blandt andet beskrev hun Kylie Jenner som 'en baby', der 'burde være i seng kl. 7' - underforstået, at det var dumt af Tyga at forlade kæreste og barn for sådan noget kuvøse-guf.

Intl. kendte Drama: Kardashians lillebror siger farvel til familien

Men nu kan det være, at forholdet mellem ekskæresten og den unge Kylie Jenner ikke går den Blac Chyna ligeså meget på.

I hvert fald så den tidligere stripper mere end lykkelig ud, da hun annoncerede bryllups-nyheden på Instagram tirsdag:

- Jeg er så velsignet og beæret over at have sådan en god mand i mit liv - jeg elsker dig, skrev Blac Chyna blandt andet til billederne.

Ifølge Daily Mail har parret været kærester i tre måneder, og den 29-årige Rob Kardashian friede angiveligt mandag aften.

Se Robert Kardashian og Blac Chynas svar på om de er glade for forlovelsen, da de blev fotograferet på bagsædet af en bil den 4. april. (Video: Splash)

Rob Kardashin. (Foto: All Over). Intl. kendte Kardashian skal giftes

0 kommentarer
Vis kommentarer