Brystbombe i chok: Manden knaldede barnepigen

Den britiske brystbombe Katie Price har smidt manden Kieran Hayler ud, efter hun har fundet ud af, at han har haft en affære gennem det sidste år med deres barnepige

Kieran Hayler er ikke i kridthuset hos brystbomben. (Video: Splash)

Storbarmede Katie Price har endegyldigt smidt sin mand, eks-stripperen Kieran Hayler, på porten efter fire års ægteskab. Det sker kort tid efter, at de fornyede deres ægteskabsløfte i ferieparadiset Maldiverne, fortæller den britiske avis The Sun.

Årsagen til bruddet er, at Kieran Hayler for tredje gang er blevet taget med bukserne nede.

Tilbage i 2014 lå han i med to af Katie Prices veninder, den ene - Jane Pountney - var Prices veninde gennem 20 år.

Brystbomben gift med sin unge stripper

Katie Price fyrer sin mand: Et modbydeligt menneske

Dengang fik ægteparret løst problemerne, fordi Kieran indvilgede i at tage på afvænning for sin sexafhængighed, som Katie Price angiveligt brugte lige godt 325.000 danske kroner på. 

Denne gang har han dog ikke haft hendes veninder i sigte, men derimod børnenes eks-barnepige, Nikki Brown.

- Jeg blev helt paf. I et år har jeg betalt hende for at bolle med min mand, fortæller Katie Price til avisen.

Hun fortæller endvidere, at de to turtelduer har brugt parrets hus som elskovsrede - deriblandt børnenes badeværelse. Kieran Hayler har dog haft stil nok til ikke at bruge ægteparrets soveværelse til at dyrke sin affære med Nikki Brown.

Brugte gammelt trick til at afsløre affæren
Den 39-årige brystbombe fik fornemmelsen af, at noget var galt, så mens husbonden var gået i brædderne på sofaen, tjekkede hun hans telefon.

Her fandt hun mails fra Nikki Brown. Herefter kontaktede Katie Price sin tidligere barnepige og spurgte, om hun ikke havde noget at fortælle hende. Den forhenværende barnepige nægtede i første omgang, men Katie var sikker i sin sag, så hun brugte et smart trick til at få indrømmelsen i hus.

Playboy-forsider og sexvideo: Så meget er brystbombe værd

- Hun benægtede stadig, så jeg fortalte hende, at Kieran allerede havde indrømmet alt, og at jeg havde set dem på CCTV (kameraovervågning, red.). Derefter indrømmet hun, at de havde været i seng sammen en enkelt gang, fortæller Katie Price.

Efter opkaldet gik hun ind og vækkede sin mand. Her fortalte hun om samtalen med Nikki Brown, der lige havde indrømmet. I starten benægtede den 30-årige eks-stripper, men lidt efter kom indrømmelsen.

Efter indrømmelsen fandt brystbomben så ud af, at det ikke blot var den ene gang, som Nikki Brown havde fortalt, men at det altså havde stået på i et års tid.

Det har altså fået - med rette - fået brystbomben til at smide manden på porten.

Nedenfor kan du se, hvad Kieran nu må undvære at dele seng med.