Caitlyn Jenner duller sig selv op

Kim Kardashians stedfar gør det godt som dame

Her ses Caitlyn Jenner på den røde løber i New York i juni til premieren på Broadway-showet 'An American in Paris'. (Video: Splash)

Caitlyn Jenner er ved at have helt godt styr på livet som kvinde.

Det er ellers kun få måneder siden, at Caitlyn hed Bruce og var en mand.

Men siden kønsskiftet er der kommet fuld kontrol over både stiletter, kjoler og makeup. Selv neglelakken mestrer den 65-årige stedfar til de berømte Kardashian-søstre til fulde.

Det viste hun i aftes, da hun lagde denne video ud på Instagram.

Caitlyn, der i forbindelse med kønsskiftet har fået adskillige plastikopertioner, foretrækker at have sine egen negle i stedet for lange falske kløer.

Med både Kim, Kourtney, Khloé Kardashian samt døtrene Kylie og Kendall Jenner som inspirationskilder og læremestre har Caitlyn været i de bedste hænder i oplæringsperioden. De fem kønne kvinder lever alle af at blive set i det hotteste kluns og med den flotteste makeup.

Caitlyn Jenner er i gang med at optage en ny realityserie om sig selv. 'I Am Caitlyn' hedder den. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Caitlyn viser kavalergang

Caitlyn Jenner har i øvrigt en hær at stylister til at hjælpe sig, og den nyudklækkede kvinde lader sig da heller ikke se i det samme tøj mere end en gang. På gode dage bliver hun spottet i op til tre forskellige sæt.

Hele Caitlyn Jenners forvandling er blevet til den spritny realityserie, 'I Am Cait', der kan ses fra efteråret. Få en forsmag på programmet her.

15 kommentarer
Vis kommentarer