Caitlyn Jenner fejrede sin første Pride

Den nyudsprungne kvinde deltog søndag i New Yorks Pride

Caitlyn Jenner festede i New York. (Privatfoto)
Caitlyn Jenner festede i New York. (Privatfoto)

Håret var slået ned og 65-årige Caitlyn Jenner strålede, da hun søndag aften deltog i sin første Pride.

Caitlyn havde taget et let kridhvid sommersæt på og gjorde sig i den grad bemærket, da hun ankom til Dream Hotel i New York i selskab med et par venner og et helt kamerahold.

Det koster store summer for tv-stationen at få lov til at følge Bruce Jenners skfite til Caitlyn Jenner. (Foto: Vanity Fair) Intl. kendte Caitlyn Jenner tjener kassen på kønsskifte

Hele hendes forvandling fra at være en muskuløs mand, der en gang vandt OL-guld, til nu at være en elegant kvinde, bliver fulgt tæt og kan fra efteråret ses i Jenners eget realityshow, ’I Am Cait’.

Caitlyn Jenner nåede frem til hotellet i tide til at se den transseksuelle skuespiller Candis Cayne optræde. Og det skulle foreviges med et billede.

 

Candis Cayne fortalte fra scenen, at hun var stolt af at kunne kalde Caitlyn for sin ven – og skuespilleren dedikerede sangen ’Im Every Woman’ til Kim Kardashians stedfar.

Khloé Kardashian lå hjemme med influenza og Kylie Jenner passede sin modelkarriere. Derfor kunne de ikke være med til at hylde Caitlyn Jenner. (Privatfoto) Danske kendte Sådan blev Caitlyn fejret på fars dag

27 kommentarer
Vis kommentarer