Caitlyn Jenner må ikke spise med sine mande-venner

Kønsskiftet får store sociale konsekvenser for Caitlyn Jenner

Tidligere på ugen kom de første billeder af Caitlyn Jenner. (Foto: AP)

Da Caitlyn Jenner hed Bruce og var en mand, svingede han ofte køllen.

Stort set hver dag kom Bruce på golfbanen Sherwood Country Club, som han blev medlem af for 15 år siden.

Den tidligere OL-vinder og stedfar til Kim Kardashian har de seneste år været så grebet af golfsporten, at det er svært at forestille sig, at det holder op, bare fordi Bruce nu er en kvinde.

Bruce Jenner hedder nu Caitlyn Jenner og er en kvinde. (Foto: HH/All Over Press) Intl. kendte Caitlyn vil tættere på sine ældste børn

Men intet bliver som før, når Caitlyn Jenner vender tilbage til Sherwood Country Club, efter der er kommet styr på kjolerne i skabet og de nye bh’er. I klubben er der nemlig en skarp kønsopdeling, som Sherwood Country Club ifølge det amerikanske sladdersite TMZ.com ikke har tænkt sig at lempe. 

Caitlyn Jenner må for så vidt gerne spille golf med sine mandlige venner. Men hvis hun vil have sig en tår at drikke eller en bid mad efter de 18 huller, så skal det indtages i golfklubbens kvindeafdeling.

Caitlyn Jenner på forsiden af Vatnity Fair. (Foto: AP) Intl. kendte Obama roser Jenners store mod

Golfklubben, der koster mellem 150.000 og 300.000 dollars at være medlem af, har aldrig været i en lignende situation. Så med mindre Caitlyn Jenner selv vil starte en sag for at få lov til at blive ved med at komme i den mere luksuriøse mandeafdeling, er hun i fremtiden henvist til kvindernes restaurant og omklædningsrum.

Bruce Jenner hedder nu Caitlyn Jenner og er en kvinde. (Foto: HH/All Over Press) Intl. kendte Bruce Jenner på Vanity Fair-forside som kvinde

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

14 kommentarer
Vis kommentarer