Cameron Diaz: Behold missen påklædt

Hollywood-stjernen skriver, at den hårløse vagina er et nyt fænomen, og alle modeluner skifter

Cameron Diaz tager bladet fra munden i sin bog. (PR Foto)
Cameron Diaz tager bladet fra munden i sin bog. (PR Foto)

'Behold din mis fuldt påklædt'.

Sådan hedder det i Hollywood-divaen Cameron Diaz nye bog, 'The Body Book', der beskæftiger sig mest med helbreds-orienterede emner.

Et emne, den 41-årige filmstjerne tidligere har beskæftiget sig med. I Vogue magazine fortalte hun f.eks. på et tidspunkt, at hemmeligheden bag hendes succes med stadig at se ung ud, er 'masser af sex'.

Cameron Diaz: Fedt at fylde fyrreDiaz og Paltrow i bizar rapCameron: Jeg skrubber mit eget lokum

I sin nye bog optager kvindelig kønsbehåring et helt kapitel, og under overskriften 'Hyldest til pubeshårene' forklarer hun sin opfattelse.

Lad ham pakke den ud
'Det er en personlig beslutning, men lad mig sige det sådan: Overvej at efterlade jeres vagina fuldt påklædt. Om 20 år vil du ønske at kunne præsentere den for 'den specielle', og det vil være rart at kunne lade ham pakke den op som den gave, den er', skriver hun.Cameron Diaz foretrækker hår forneden. Foto: Danny Moloshok/AP Photo
Cameron Diaz foretrækker hår forneden. Foto: Danny Moloshok/AP Photo


Hun fortsætter: 'Ideen om at vaginaen er at foretrække i hårløs tilstand, er et ret nyt fænomen, og alle modeluner skifter, folkens'.

Smuk drapering
Cameron Diaz mener, at kvindelig kønsbehåring skal 'tjene som den smukke drapering, der gør den lidt til et mysterium for den, der tragter efter din seksualitet'.

'Pubeshår holder varerne private, og det kan friste en elsker til at tage et nærmere kig på det, du har at tilbyde. Ønsker du virkelig en hårløs vagina for resten af livet?', spørger hun.