Casanova-Clooney i kovending om babyer

Den dobbelte Oscar-vindende skuespiller og aldrende sølvræv afviser ikke længere tanken om at lave Clooney-kloner med advokatkonen, Amal

George Clooney og Amal Alamuddin planlægger børn. (Foto: AP)
George Clooney og Amal Alamuddin planlægger børn. (Foto: AP)

Skuespilleren George Clooney har nedlagt kendte kvinder på stribe og har tidligere væddet en halv million kroner med kendisveninderne Julia Roberts, Sandra Bullock og Michelle Pfeiffer om, at han aldrig nogensinde ville gifte sig igen efter sit første ægteskab med skuespillerinden Talia Balsam.

George Clooney og Amal Alamuddin giftede sig i september i Italien. (Foto: AP) Intl. kendte Nygift sølvræv ventede i evigheder på ja

Men efter den tidligere ellers så notoriske ungkarl forelskede sig i menneskerettighedsadvokaten Amal Alamuddin i 2013, er den 54-årige aldrende sølvræv som forvandlet.

Faldet til ro
Adspurgt af den tyske avis Bild giver skuespilleren nu udtryk for, at han er interesseret i at lave små Clooney-kloner med konen.

- Ja bestemt, men vi tager vores tid, lyder meldingen om den mulige familieforøgelse fra den dobbelte Oscar-vindende skuespiller, producer og instruktør, der endelig er faldet til ro efter ægteskabet med Alamuddin:

- Jeg havde altid drømt om at være baseball-spiller, men jeg havde ikke nok talent. Så ville jeg gerne være journalist som min far, men jeg var ikke klog nok. Nu er jeg, hvad jeg er - og jeg er lykkelig, siger Clooney, der tidligere har beskrevet sin dybe fascination af konen:

Det klogeste menneske
- Hun er et fantastisk menneske og så omsorgsfuld. Hun har en fantastisk sans for humor, og så er hun i øvrigt også et af de klogeste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Der er et utal af grunde til, jeg forelskede mig i hende.

Clooney som sin kone Amal: Min kone er både klog og humoristisk.(Foto: AP) Intl. kendte Casanova-Clooney knuselsker konen

Alamuddin og Clooney giftede sig i september 2014 i den italienske kanalby Venedig ved et stjernespækket bryllup med deltagelse af blandt andet U2-forsangeren Bono, skuespillerne Matt Damon og Bill Murray og den tidligere supermodel Cindy Crawford.

Indholdmæssigt skuffer 'Tomorrowland: A World Beyond', men den tekniske afdeling har hygget sig gevaldigt. (Foto: Walt Disney Pictures) Filmmagasinet 'Tomorrowland' er noget rod

George Clooney kan i øjeblikket meget apropos ses i science fiction teenagefilmen 'Tomorrowland' i de danske biografer.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

7 kommentarer
Vis kommentarer