Casanova-Clooney lukker munden på kritikerne

Stjernen fejrer et års bryllupsdag med fru Amal den 27. september

George Clooney er blevet vedhæng til kloge Amal, når hun skal ud og møde vigtige mennesker. Foto: PA
George Clooney er blevet vedhæng til kloge Amal, når hun skal ud og møde vigtige mennesker. Foto: PA

Tidligere svor den ellers så notoriske ungkarl George Clooney, at han aldrig nogensinde ville gifte sig igen. Han levede en sand casanova-tilværelse og nedlagde kendiskvinder på stribe.

Er Amal smittet af 'prinsessesygen'?

Men så mødte den 54-årige filmstjerne Amal Alamuddin, der vandt Clooneys hjerte, og skuespilleren faldt på knæ for menneskerettighedsadvokaten, der blev til fru Clooney ved et stjernespækket bryllup i Italien sidste år.

Parret kan derfor snart fejre papirbryllup, når de har været gift et år den 27. september, og den forestående mærkedag triumferede den dobbelte Oscar-vindende skuespiller og producer med, da han gæstede talkshowet 'The Late Show with Stephen Colbert'.

Casanova-Clooney i kovending om babyer

- Folk sagde, at det ikke ville holde, jokede charmøren foran det begejstrede publikum, hvorefter Colbert spurgte, hvordan det var for ham at være fru Clooneys vedhæng.

- At være strålende og pæn under armen på Amal er det, jeg bruger det meste af min tid på nu, fordi hun er en meget vigtig person. Hun siger altid til mig, at vi skal møde nogle ekstremt intelligente mennesker, fortsatte 'The Descendants'-skuespilleren jokende.

Fra 1989 til 1993 var Clooney gift med kollegaen Talia Balsam, og efter skilsmissen indgik filmstjernen et væddemål med skuespillerinderne Julia Roberts, Sandra Bullock og Michelle Pfeiffer om, at han aldrig nogensinde ville lade sig smede  i 'Hymens lænker' igen - men så mødte han Amal.

Casanova-Clooney knuselsker konen

- Hun er et fantastisk menneske og så omsorgsfuld. Hun har en fantastisk sans for humor, og så er hun i øvrigt også et af de klogeste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Der er et utal af grunde til, jeg forelskede mig i hende, sagde Clooney i et interview med Entertainment Tonight tidligere på året om fruen, som er uddannet advokat fra anerkendte universiteter i både USA og England.