Charlie Sheen kan risikere fængselsstraf

Hvis historien om, at Charlie Sheen er HIV-positiv og har haft sex med kvinder uden at fortælle det, er sand, kan han risikere at komme i fængsel

Charlie Sheen bliver dagens hovedperson i USA, hvor han i et tv-program vil komme med en meget personlig afsløring. Her ses han på den røde løber ved flere lejligheder. (Video: AP)

Adskillige medier i USA, heriblandt TMZ  har i løbet af ugen skrevet flere historier, der påstår, at Charlie Sheen i dag ved 13-tiden i programmet The Today Show vil afsløre, at han er HIV-positiv. TMZ har blandt andet også skrevet, at Charlie Sheen har indgået forlig med flere kvinder, der har sagsøgt ham for at dyrke sex med dem, uden at han har fortalt, at han var HIV-positiv.

Charlie Sheen vil komme med stor afsløring i morgen

Historien er dog endnu ikke bekræftet af Charlie Sheen. Og politiet i Californien har til TMZ udtalt, at ingen personer har anmeldt Charlie Sheen for at have smittet med med HIV.

Men hvis historien viser sig at være rigtig, kan det ud over at blive ganske dyrt for ham også betyde, at han kan risikere en fængselsstraf. Ifølge loven i Californien er det nemlig en forbrydelse at have ubeskyttet sex med andre uden at fortælle det, hvis du er HIV-positiv. Og det kan koste helt op til 6 måneders fængsel.

Fængselsstraffen kan dog blive endnu højere, hvis en person, der ved han har HIV, dyrker sex med en partner med intentionen om at smitte sin partner. Så kan det give helt op til 8 års fængsel.

Derfor er HIV ikke så farligt i dag

Hemmeligt hvornår Sheen præcist skal på tv
TV-stationen NBC har allerede for nylig offentliggjort en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at Charlie Sheen i dag i The Today Show vil komme med en ekstremt personlig afsløring. Programmet bliver sendt fra kl. 13 til kl. 17 dansk tid. Program-cheferne har dog ikke ønsket at sige, hvornår i det fire timer lange program, at Sheen vil komme med sin afsløring. Og det skyldes garanteret, at de gerne vil holde på seerne gennem alle fire timer.

Men nedtællingen er allerede startet, og der er ingen tvivl om, at Sheens kommende afsløring vil blive en top-historie i USA og andre steder i verden.

Brud mellem Sheen og hans publicist
I går kom det øvrigt også frem, at Chalie Sheens publicist gennem mange år, Jeff Ballard har sluttet samarbejdet med sin ven Charlie Sheen. Ballard og Charlie Sheen har ellers kendt hinanden som venner gennem hele 35 år.

Til People Magazine fortalte Jeff Ballard følgende om bruddet:

- Vi havde en uoverensstemmelse med henblik på, hvordan en bestemt situation skal takles, og derfor skiltes vores veje. Vi har været venner i 35 år, og jeg elsker ham. Jeg ønsker ham det bedste, forklarede Jeff Ballard.

Afsløringen om bruddet mellem Jeff Ballard og Charlie Sheen kom i forbindelse med nyheden om, at Charlie Sheen i dag vil afsløre den meget personlige afsløring til The Today Show-værten Matt Lauer.

Far til fem
Meget tyder på, at det kan blive en hård dag for Charlie Sheen og hans familie. Sheen har datteren Cassandra på 30 år, som han fik sammen med sin tidligere kæreste Paula Profit. Han har også døtrne Sam på 11 og Lola på 10 med sin ekskone Denise Richards, og endelig har han tvillingesønnerne Bob og Max på 6 år med sin tidligere kone Brooke Mueller.

Sheen inviterer eks-kone til bryllup

Flere medier i USA skriver, at Charlie Sheen idag vil afsløre, at han er HIV-positiv.(Foto: AP)
Flere medier i USA skriver, at Charlie Sheen idag vil afsløre, at han er HIV-positiv.(Foto: AP)