Charlize indrømmer: Urimelig over for Sean Penn

Efter 20-års venskab blev Charlize Theron og Sean Penn kærester, og selv om alt kører privat, løber temperamenterne løbsk professionelt.

Charlize Theron og Sean Penn var venner i mange år, inden de blev et par. Nu er de også blevet
Charlize Theron og Sean Penn var venner i mange år, inden de blev et par. Nu er de også blevet
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Der skulle gå hele 20 år, inden Sean Penn og Charlize Theron fandt sammen som kærester.

Den 39-årige skuespillerinde og 54-årige skuespiller stod endelig frem som par i 2014 efter to årtiers venskab, og siden har de været så smask forelskede, at den til tider iltre Sean Penn har hyret Theron i sin kommende film 'The Last Face'.

Men efter deres personlige parløb også er blevet professionelt, har det slået gnister i forholdet, fortæller den Oscar-vindende skuespillerinde i et nyt interview med modemagasinet ELLE.

Se, hvilken sur filmstjerne der hader sit job

- Der var øjeblikke, hvor jeg var meget urimelig over for ham, og øjeblikke hvor jeg følte, at han var utrolig urimelig over for mig. Men det får én til at indse, at uanset hvor kompliceret tingene bliver, så er førsteprioriteten forholdet, siger Theron, som trods de professionelle gnidninger indså, hvor meget Penn betyder for hende.

- Ikke nok med at han er min kæreste, så er han også mit livs kærlighed. Det var første gang nogensinde, at jeg oplevede, at mit arbejde også påvirkede mit privatliv, og det var meget hårdt, siger den sydafrikanskfødte skuespillerinde, der stadig er meget overrasket over forholdet.

- Lige som man tror, at man ved, hvordan tingene skal gå, så kommer livet og sparker dig i måsen. Det chokerede os begge, men det er rart, at forholdet startede som et venskab, for det giver noget tyngde, som man ellers ikke vil have, siger skuespillerinden.

Nu vil stjernepar giftes

Charlize Theron og Sean Penn på den røde løber. (Video: Splash)

Tilbage i marts gav Penn udtryk for, hvor meget han nød at arbejde sammen med sin langbenede kæreste trods stridighederne.

- Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne sige det her uden at lyde farvet af det personlige forhold, men hun er enhver instruktørs drøm. Hun er kvinde med stort K, sagde den dobbelte Oscar-vinder til USA Today.

Theron har den treårige adopterede søn Jackson, mens Penn har to teenagebørn fra ægteskabet med 'House of Cards'-stjernen Robin Wright. Derudover har han også været gift med sangerinden Madonna.

Fra torsdag den den 14. maj kan Theron ses i filmen 'Mad Max' i de danske biografer.

Charlize Theron: Derfor faldt jeg for Sean Penn

Charlize Theron og Sean Penn til Met Galla i 2014. (Foto: AP)
Charlize Theron og Sean Penn til Met Galla i 2014. (Foto: AP)

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU