Annonce:
Annonce:

Chloe ligger med numsen klar: 'Fans' raser over dette billede

Ikke alle på Instagram er begejstret for reality-baben Chloe Goodmans numse-løft

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Efter at Katie Price begav sig ud på  at få foretaget et 'numse-løft' - uden brug af kniv, men ved maskinel behandling - har flere af tidens britiske babes lagt sig på briksen til et lignende omgang.

Senest drejer det sig om Chloe Goodman fra reality-serien 'Ex on the Beach', der gjorde numsen klar til at blive strøget af den tilkaldte operatør, som Katie Price også betjente sig af for nylig.

Men handlingen blev ikke lige vel modtaget hos alle hendes 'følgere' på Instagram. Chloe gerådede sig nærmest ud i et skænderi med en person, der beskyldte hende for at være 'doven' og en 'dårlig rollemodel'.

'Hvorfor være falsk. Du kan gøre det naturligt. Det vil bare tage tid og hårdt arbejde. Det er bare ren dovenslab, hvis du spørger mig', skrev vedkommende.

Katie foretager fjerde numse-løft

Annonce:

Chloe svarede: Det er ikke falsk. Det er ikke indtrængende. Det sender bare puls, og hvis du ser på mit Instagram, vil du se, at jeg går i fitness-centret. Så shhh'.

'Følgeren' blev dog ved: 'Hvis træningen virker, havde du ikke brug for disse indtrængende puls i din bare, babe'.

Chloe: 'Well, baby, det er ikke min bare. Det er nedenunder på det øvre at mine lår. Hvis du ser på videoen af min bagdel, kan du ser, at jeg faktisk laver en del træning. Faktisk prøver jeg det bare, da jeg selv ejer en klinik, og jeg vil prøve behandlingen selv, før jeg introducerer det til mine egne klienter. Hvis du er færdig, kan du fjerne dit negative jeg fra min side'.

Reality-babe: Også numseløft til mig

Gazzas bonus-datter: Tilfreds med numse-løft

'Følgeren' lader sig dog ikke sådan hundse med:

'Instragram handler om negativitet, babe. Kan du ikke tåle det, så er det dit problem, ikke mit. Du er bare ikke en positiv rollemodel ved at få foretaget falske indgreb'.

Chloe har ladet det blive ved det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: