Chris Brown fanget i skudveksling

Rapperen sang, da fem mennesker blev skudt på en club

Rapperen har selv været på kant med loven tidligere. Denne gang var det dog ikke ham, der var indblandet i skyderiet. (Foto: AP)
Rapperen har selv været på kant med loven tidligere. Denne gang var det dog ikke ham, der var indblandet i skyderiet. (Foto: AP)

I en dramatisk video, som det amerikanske medie TMZ.com  er kommet i besiddelse af, er rapperen Chris Brown til stede under en skudveksling på en club i San Jose i de tidlige morgentimer søndag.

Videoen som kan ses her, viser at rapperen er i godt humør på scenen, da de første skud lyder.

Senere lyder endnu en runde skud, mens publikum er i panik.

Fem personer blev såret ved skyderiet. Flere personer blev angiveligt holdt tilbage, men det er endnu uklart, om nogen blev anholdt, skriver TMZ.com.

Chris Brown blev ikke såret.

Der er blevet affyret skud til en fest, som Chris Brown i dag har holdt i Los Angeles. (Foto: AP) Intl. kendte Skud affyret mod Chris Brown - hiphop-kollega ramt

Rapperen Chris Brown har flere gange været i karambolage med loven og er for tiden på prøveløsladelse. (Foto: AP) Intl. kendte Video: Kaos efter skud på LA-natklub

I august 2014 blev der affyret skud på en anden natklub, hvor Chris Brown befandt sig forud for MTV Video Music Awards.

Festen blev holdt på 1OAK club i West Hollywood og ifølge øjenvidner var skuddene angiveligt rettet mod 25-årige Chris Brown - i stedet for ham ramte kuglerne dog tre andre gæster.

Ligeså kendt for sin musik er Chris Brown for at tilbragt 108 dage bag murene i Northern Neck Regional-fængsel. Her sad han efter at have brudt vilkårene under en prøveløsladelse for en dom, han havde fået for at have bokset til den daværende kæreste, Rihanna.

Rihanna og Chris Brown tilbage i 2008, da alting stadig var fryd og gammen mellem dem. (Foto: AP) Intl. kendte Chris Brown taler ud om Rihanna-overfald

Chris Brown har svært ved at holde næverne i ro. (Foto: AP) Intl. kendte Chris Brown igen anholdt for vold

0 kommentarer
Vis kommentarer