Clarkson frygtelige barndom: Tvunget til at slikke toiletter rene

Den tidligere 'Top Gear'-vært blev ydmyget og krænket igen og igen

Jeremy Clarkson havde en ydmygende opvækst på en kostskole i  England. (Foto: AP)
Jeremy Clarkson havde en ydmygende opvækst på en kostskole i England. (Foto: AP)

Det er måske ikke så underligt at den tidligere ’Top Gear’-vært Jeremy Clarkson til tider har haft en opførsel, der grænser til det primitive.

I et interview med The Sunday Times fortæller den yderst populære vært, hvordan han blev mishandlet og ydmyget som barn.

Åbenhjertigt fortæller han detaljeret som, hvordan han blev krænket af de elever på kostskolen, der brude have været hans skolekammerater.

Jeremy Clarkson var ifølge ham selv under et stort pres i dagene op til sit udbrud, der kostede ham jobbet som vært på Top Gear. Foto: AP Samfund Top Gear-vært: Derfor gik jeg amok

- De smed mig ud et iskoldt badebassin, hev mig op midt om natten og slog mig. De tvang mig til at slikke toiletterne rene og brugte i øvrigt alle metoder for at ydmyge mig så meget, at jeg blev et hulkende selvmordsvrag.

Ud over de fysiske overgreb mod Jeremy Clarkson smadrede de andre elever på skolen også hans ting.

- De limede mine lp-plader sammen, ødelagde min passer, spiste mine kiks og sked i min madkasse, fortæller han.

Jeremy Clarkson har været udsat for massiv medieomtale, efter han blev fyret fra tv-programmet 'Top Gear'. Intl. kendte Clarkson taler for første gang om Top Gear-skandale

55-årige Jeremy Clarkson blev tidligere på året fyret fra jobbet som vært på ’Top Gear’, efter han fysisk overfaldt showets producer, Oisin Tymon, fordi han var sulten efter dagens optagelse. 

Jeg ender ikke som mælkemand, det er sgu helt sikkert. Jeg vil ikke op så tidligt om morgenen, siger den fyrede TV vært. (FOTO: RINGO,PACIFICCOASTNEWS) Intl. kendte Top Gear vært: 'Min egen dumme fejl, at jeg blev fyret'

Clarkson har tidligere bragt sig selv i søgelyset for sin kontroversielle væremåde. Blandt andet har han brugt ordet ’nigger’ i en optagelse. Den er dog aldrig blevet vist.

30 kommentarer
Vis kommentarer