Clarkson vil udfordre Top Gear

Den tidligere Top Gear-vært er angiveligt på vej med nyt bil-program - det antyder han selv meget kraftigt

Allerede tilbage i april antydede Clarkson, agt der var et nyt job i sigte

Siden den karismatiske Top Gear-vært Jeremy Clarkson  i marts måned blev fyret for både verbalt og fysisk at have angrebet en producer fra det populære bilprogram på BBC, har rygterne svirret omkring hans fremtid.

Men nu har Jeremy Clarkson selv i den britiske avis The Sun meget kraftigt antydet, at han vil fortsætte som tv-vært, dog bare på en helt anden tv-kanal.

- Jeg vil ikke savne at lave et bil-program, og jeg har heller ikke nogen planer om at stoppe med at gøre det, lød udmeldingen fra Jeremy Clarkson, der selv mener, at han i spidsen for et nyt bilprogram vil blive en alvorlig trussel for Top Gear og deres nye vært Chris Evans.

Udtalelsen kommer kun få dage efter, at den 55-årige Jeremy Clarkson udtalte, at Chris Evans kun havde fået jobbet som den nye vært for Top Gear, fordi han selv havde sagt nej tak til at vende tilbage til det populære bilprogram, der sendes i mere end 170 lande og efter sigende har over 350 millioner seere om ugen.

- Jeg håber, at Chris i de næste par uger vil nyde at stå i spidsen for verdens største bil-program, forklarede Jeremy Clarkson med en klar hentydning til, at han om ganske få uger vil udfordre Top Gear som vært for et helt andet bilprogram.

Han hører stemmer inde i sit hoved
Chris Evans tager det dog helt roligt, og har i sit eget show på Radio 2 sagt følgende omkring sagen til sine millioner af lyttere:

- Jeg kan ikke svare på, om Jeremy fik tilbudt sit gamle job tilbage eller ej, hverken udenfor eller inde i hans eget hoved, men han sagde jo nej til 'stemmerne'.

Clarkson har i øvrigt udtalt, at hans mangeårige job som vært for Top Gear har været 'one hell of a ride' og peger på sin Botswana-special som et af højdepunkterne. Han siger også med et glimt i øjet, at en af hans bedste opgør med en BBC-boss var, da BBC-chefen Danny Cohen kaldte ham en racist, fordi han havde opkaldt sin hund efter fodboldspilleren Didier Drogba.

'The Stig'-klonen samlede underskrifter ind for at få BBC til at beholde Clarkson

1 af 2 
2 af 2 
15 kommentarer
Vis kommentarer