Clinton afløste skadet Bono

Sanger og filantrop Bono var fraværende ved World Aids Day. I stedet talte Bill Clinton på hans vegne

Bono kunne ikke selv tale ved World Aids Day, fordi han for et par uger siden styrtede på cykel. (Foto: AP)
Bono kunne ikke selv tale ved World Aids Day, fordi han for et par uger siden styrtede på cykel. (Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Han skulle have stået på Times Square i New York og holdt sin tale i anledning af den årlige World Aids Day den 1. december. Den berømte sanger Bono fra bandet U2 var imidlertid forhindret grundet et alvorligt cykelstyrt for et par uger siden.

I stedet havde den irskfødte sanger og filantrop skrevet en e-mail, som han i sit fravær fik tidligere præsident Bill Clinton til at læse op for de fremmødte. Det skriver Rolling Stone.

Opereret i fem timer: Så vildt var Bonos styrt

- For et par år siden, da udenrigsminister Clinton (Hillary Clinton, red.) sagde, at vi kunne udrydde aids, var der ikke mange, der troede på det. Men i år, for første gang nogensinde, er der flere mennesker, der er kommet på livsforlængende medicin, end der har fået diagnosen aids. Vi vil vinde den her kamp, læste Bill Clinton op fra den e-mail, som han havde modtaget fra Bono tidligere på dagen.

Bono var sammen med U2 booket til at spille på Times Square mandag. Men også til selve koncerten var der hevet gedigne stedfortrædere ind.

Bono i trafikulykke - skal opereres

Publikum kunne således nyde sangerne Chris Martin og Bruce Springsteen som erstatning på det irske rockband. Derudover optrådte rapperen Kanye West og countrysangerinden Carrie Underwood.

En videohilsen fra den nuværende præsident Barack Obama blev også transmitteret som en del af showet. På videoen tilskynder præsidenten de fremmødte til at 'fortsætte kampen'.

Bono i flydrama

Bono styrtede på sin cykel under en tur igennem Central Park i New York søndag den 16. november. Den 54-årige sanger blev efterfølgende opereret i fem timer, hvor han fik sat tre metalplader og 18 skruer i armen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+